używane wyciągarki
Moderator: Misiek Bielsko
używane wyciągarki
jakie są ceny używanych wyciągarek o uciągu 2,5 - 3 t?
Nie będzie używana w warunkach ekstremalnych.
Nie będzie używana w warunkach ekstremalnych.
nie przesadzaj a zobacz ilu jest i nie narzekaja, oczywiscie jak ja rozebrali i zlozyli od nowa.Krecik pisze:chińczyki
losowo
przeglądnij forum, są tacy u ktorych działają dobrze, są tacy u ktorych nowa wyciągarka rozpadłą sie po trzecim ciągnięciu
chyba mimo wszystko wolałbym uzywanego M8000 niż nowego chińczyka
zdziwilbys sie skad przychodza podzespoly do pewnych znanych wyciagarek

i nie mow ze wiesz w tym temacie lepiej

Seba Lodz
MAM SYNKA
GG - 1103907
MAM SYNKA

GG - 1103907
sebalodz pisze: nie przesadzaj a zobacz ilu jest i nie narzekaja, oczywiscie jak ja rozebrali i zlozyli od nowa.
zdziwilbys sie skad przychodza podzespoly do pewnych znanych wyciagarek![]()
![]()
i nie mow ze wiesz w tym temacie lepiej
Seba, znam tych co mają i narzekają
Znam tych co mają i nie narzekają, do momentu kiedy nie muszą poużywac troche intensywniej i sie okazuje ze nie robi
Sam miałem i nie wytrzymałem
Sprzedałem i nowy własciciel tez narzeka a winda była po jednym rajdzie i mało używana
Wiem skad są częsci, ale jakos kontrola jakości ciut lepsza, nie słychac o nie skręconych w srodku wyciągnietych z pudełka

nowa winda nie jest po to zeby ją rozkręcać

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
krecik, napewno juz warna rozbierales.
Czy z reka na sercu powiesz ze jest taki mega super jakosciowo ?
Bo wg mnie jest to badziew tylko troche lepszy od t-maxa.
Widzialem rozebrana wyciagarke warna z jakiejs przemyslowej serii. tam bylo widac zupelnie inna jakosc. Na stole lezal moj warn z G i ta robocza winda , ktora wygladala z zewnatrz jak kupa.
Srodek to dwa swiaty.
Wg mnie kazdy elektryk to przeplacony badziew.
Czy z reka na sercu powiesz ze jest taki mega super jakosciowo ?
Bo wg mnie jest to badziew tylko troche lepszy od t-maxa.
Widzialem rozebrana wyciagarke warna z jakiejs przemyslowej serii. tam bylo widac zupelnie inna jakosc. Na stole lezal moj warn z G i ta robocza winda , ktora wygladala z zewnatrz jak kupa.
Srodek to dwa swiaty.
Wg mnie kazdy elektryk to przeplacony badziew.
to tirfora kup
za 200-300 złotych używany
jeśli nie jest popsuty, to ma naprawde zdecydowanie duzy potencjał
na wycieczki wekendowe ze sporadycznym wyciąganiem lepszy od niedoinwestowanej uzywanej wyciągarki bez zrobionego solidnego przelgądu połączonego z remontem.
za 200-300 złotych używany
jeśli nie jest popsuty, to ma naprawde zdecydowanie duzy potencjał

na wycieczki wekendowe ze sporadycznym wyciąganiem lepszy od niedoinwestowanej uzywanej wyciągarki bez zrobionego solidnego przelgądu połączonego z remontem.
Krzysiek
nie słuchaj ich. kup sobie t-maxa w forumowym sklepie nowego. załatw sobie kogos kto ma firme i ci wat odda bo to zawsze pare złotych taniej. używki nie kupuj bo sie natniesz i bedziesz plakał. dokup sobi od razu zblocze jak byś "słabą" kupił wyciągareczke. przekażniki przenieś od razu najlepiej pod maske coby nie zamoczyć. jak masz jakiegoś znajomego elektryka to po zakupie odrazu niech rozbierze i przejrzy, co trzeba niech przesmaruje a co trzeba niech dokreci.
a w tirfora niedaj sie wkrecić - ja sie dałem i kupilem. po pierwszym razie go sprzedałem. cieżkie to. mieśnie rosną w niebezpiecznym tempie
a w tirfora niedaj sie wkrecić - ja sie dałem i kupilem. po pierwszym razie go sprzedałem. cieżkie to. mieśnie rosną w niebezpiecznym tempie

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Miskiller
-
dokladnie... a do taniego chinczyka trza miec cierpliwosc... uzywac sporadycznie, robic to z glowa i nie zamordowac jej... znam takich co maja chinczyki ale uzywaja je turystycznie i dbaja o nie... i maja je juz 2 lata...maristez pisze:sam jesteś kretyn
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..