Czy to działa, czy taka sama kupa jak np. Kangaroo

Moderator: Misiek Bielsko
Wysłany: Sro Lis 12, 2003 4:14 pm Temat postu: kangurowani -dakarwinch
--------------------------------------------------------------------------------
kupilismy z Albim dakarwincha i jest to zajebista wyciagarka, moglaby byc tylko sprzedawana z lina 10mm bo 8 rwie sie co chwila. testy na mazurskich przeszla pomyslnie jako tylny backup. do tej pory mielismy superwicha 8000, ale ten spalilby sie juz 3 razy na tej imprezie (silnik 1,5km, a dakar 5,5km).
dobra pozdrawiam i zegnam bo nigdy tyle tu nie napisalem od roku
Michal
a da się założyć do niej linę 10mmkrisi pisze:pozwole sobie zacytować .....Wysłany: Sro Lis 12, 2003 4:14 pm Temat postu: kangurowani -dakarwinch
--------------------------------------------------------------------------------
kupilismy z Albim dakarwincha i jest to zajebista wyciagarka, moglaby byc tylko sprzedawana z lina 10mm bo 8 rwie sie co chwila. testy na mazurskich przeszla pomyslnie jako tylny backup. do tej pory mielismy superwicha 8000, ale ten spalilby sie juz 3 razy na tej imprezie (silnik 1,5km, a dakar 5,5km).
dobra pozdrawiam i zegnam bo nigdy tyle tu nie napisalem od roku
Michal
Młody nie podniecaj sie bo wydaje mi sie ze masz dostęp do wyciągarek tylko jeszcze o tym nie wiesztiger pisze:Co sadzicie o 8000lbs w Gaziku??
Styknie??
Rozumiem że jako reprezentant firmy nie odpowiadasz klientom a na forum obawiasz się kryptoreklamy..SA pisze:Słyszałem, że Chermol upomniał kogoś telefonicznie, że jeśli dalej będzie reklamował swoje wyroby na forum to np. zostanie z niego wykluczony. Rozumiem. Chciałbym jednak na forum jeszcze kiedyś wejść i dlatego moja wypowiedż była tak skromna. Przepraszam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości