Szybkozłączki do kabli - skąd?
Moderator: Misiek Bielsko
Szybkozłączki do kabli - skąd?
Skąd wziąć złącza do podłączania przewodów wyciągarki przenośnej? W sklepie jedynym słusznym są komplety Tmax ale wydają mi się nieco "overpriced"
Czy ktoś zna jakąś tańszą alternatywę - np. jakieś standardowe złącza przemysłowe?

mały napis
Re: Szybkozłączki do kabli - skąd?
a oglądałęś np. złącza do spawarek - są na allegroz_power pisze:Skąd wziąć złącza do podłączania przewodów wyciągarki przenośnej? W sklepie jedynym słusznym są komplety Tmax ale wydają mi się nieco "overpriced"Czy ktoś zna jakąś tańszą alternatywę - np. jakieś standardowe złącza przemysłowe?
To jest komplet za 189+VAT czyli potrzebujesz dwa komplety (dwa gniazda i jedną wtyczkę) czyli 461 PLN. Do tego z 10 m kabla 35mm2 (do położenia na przód i na tył, od akumulatora, tyle wyjdzie, zależy od samochodu lub nawet więcej) to ze 150 do 200 PLN będzie więc..z_power pisze:Ostatecznie odżałuję 200 na dwa gniazdka od terenowca (przód i tył).

Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę