Lina do wyciagarki i pilot
Moderator: Misiek Bielsko
Lina do wyciagarki i pilot
Powedzcie mi, wyciagarka 5500, dosc mala, noname, kupilem za smieszne pieniadze ale bez liny i pilota.
Musze dokupic line, ale przyznam sie szczerze ze zalezy mi na jak najtanszej opcji. Jaka line kupic, jaka dlugosc, gdzie zaplesc do niej hak (moze ktos poda mi jakis kontakt w Warszawie osoby ktora potrafi to zrobic?) i jak zrobic zakonczenie do mocowania na beben?
A co do pilota - chcialbym zrobic takiego do wnetrza samochodu. Troszke na elektryce sie "znam", czyli potrafie cos sklecic. Gdyby ktos mi podrzucil jakis schemat dzialania zbudowany na ogolnodostepnych czescich, to bylbym bardzi wdzieczny...
Pozdrawiam
Musze dokupic line, ale przyznam sie szczerze ze zalezy mi na jak najtanszej opcji. Jaka line kupic, jaka dlugosc, gdzie zaplesc do niej hak (moze ktos poda mi jakis kontakt w Warszawie osoby ktora potrafi to zrobic?) i jak zrobic zakonczenie do mocowania na beben?
A co do pilota - chcialbym zrobic takiego do wnetrza samochodu. Troszke na elektryce sie "znam", czyli potrafie cos sklecic. Gdyby ktos mi podrzucil jakis schemat dzialania zbudowany na ogolnodostepnych czescich, to bylbym bardzi wdzieczny...
Pozdrawiam
Land Rover Discovery II V8
KOM:785-043-512
Re: Lina do wyciagarki i pilot
pochwal sie jakie to smieszne pienidze? tez sie posmiejemyKrzysiekP pisze:Powedzcie mi, wyciagarka 5500, dosc mala, noname, kupilem za smieszne pieniadze ale bez liny i pilota.
to do quada kupiles?
- Miskiller
-
lepiej widziec wyciagarke jak sie ja obsluguje...KrzysiekP pisze:A co do pilota - chcialbym zrobic takiego do wnetrza samochodu.
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..
dobra dobra, hahaha i koniec.
Mam nadzieje, ze bedzie jakos dawala rade przez zblocze, bo innej mozliwosci nie widze.
Cena - za taka cene mozna kupic zblocze na allegro
Mozemy wrocic do tematu i zadanych przeze mnie pytan?
Mam nadzieje, ze bedzie jakos dawala rade przez zblocze, bo innej mozliwosci nie widze.
Cena - za taka cene mozna kupic zblocze na allegro

Mozemy wrocic do tematu i zadanych przeze mnie pytan?
Ostatnio zmieniony pt gru 07, 2007 10:20 am przez KrzysiekP, łącznie zmieniany 1 raz.
wlasnie tez nie jestem do konca przekonany do tego rozwiazania. Moze w takim razie pytanie jak zrobic jakiegokolwiek pilota pod wyciagarke, a miejsce jego montazu badz przerobienie go na bezprzewodowy zostawie sobie na pozniej...Miskiller pisze:lepiej widziec wyciagarke jak sie ja obsluguje...KrzysiekP pisze:A co do pilota - chcialbym zrobic takiego do wnetrza samochodu.
- Miskiller
-
co to za wyciagarka ? ma przekazniki ? czy dochodza do niej dwa kable czy trzy ? zrob foto narysuje ci schemat...KrzysiekP pisze: Moze w takim razie pytanie jak zrobic jakiegokolwiek pilota pod wyciagarke...
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..