Wyciagraka - płyta - zderzak
Moderator: Misiek Bielsko
Wyciagraka - płyta - zderzak
No, ja wiem było zylion razy, użyj funkcji szukaj itp..., ale poniważ nic z tego nie wyszło to ma kilka podstwowych pytań.
Jak sie mają elemnty z tematu do siebie? Powoli zaczynam myśleć o przednim zderzaku, jeszcze wolniej o wyciagarce.
Narazie wiem tyle że musze mić płytę, pytania zasadnicze.
1. Czy da sie zrobić płytę uniwersalną (bez wiedzy jaka wyciagarka bedzie na niej zamontowana)?
2. Czy da sie zrobić zderzak bez wiedzy o wyciągarce, przygotowany pod późniejszy montaż płyty?
3. Jeśli pytanie 2 tak to co powinienem wziaść pod uwagę przy projektowniu zderzaka żebym nie musiał później robić wszystkiego od nowa?
Z góry dzieki za pomoc.
Jak sie mają elemnty z tematu do siebie? Powoli zaczynam myśleć o przednim zderzaku, jeszcze wolniej o wyciagarce.
Narazie wiem tyle że musze mić płytę, pytania zasadnicze.
1. Czy da sie zrobić płytę uniwersalną (bez wiedzy jaka wyciagarka bedzie na niej zamontowana)?
2. Czy da sie zrobić zderzak bez wiedzy o wyciągarce, przygotowany pod późniejszy montaż płyty?
3. Jeśli pytanie 2 tak to co powinienem wziaść pod uwagę przy projektowniu zderzaka żebym nie musiał później robić wszystkiego od nowa?
Z góry dzieki za pomoc.
Patrol GRY303
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
- kjablonski
- Discotheque
-
- kjablonski
I teraz sie przyznajesz??kjablonski pisze:Może zobacz jakie wymiary maja wyciągarki, jaki rozstaw śrub i zaprojektuj dopiero zderzak. Kurcze mogłeś 2 dni temu zapytać, miałem w domu pytę do parcha - taką uniwersalna. Może ktoś z kolegów ma i podeśle Ci zdjęcie z opisem.

Patrol GRY303