W niektórych sklepach nazywa się to Warn Tabor, w innych tylko Tabor (choć występuje razem z pełną ofertą Warna)

Czyżby amerykańska odpowiedź na tani syf od skośnych?
Moderator: Misiek Bielsko
Trafiłeś w sednoDamian pisze:
Czyżby amerykańska odpowiedź na tani syf od skośnych?
Bzdury waść gadasz.K260 Inowrocław pisze:to jest warn na rynek europejski, 12 k spokojnie ciąga solidnie wklejonego parcha, 12 robi coś tak jak t max 15000 lbs
bo tam tez są chinczykiDamian pisze:jak na europejski, jak jest oferowany i w stanach i w australii?tomek 79 pisze:alez oczywiscie ze tabor to warn na rynek europejskitak samo jak wczesniejszy magnum
czytalem Twoje opinie po V Zmocie i pisales ze 9.5xp robi o niebo lepiejDamian pisze:Chwyt marketingowy dość stary i sprawdzony (vide tujota-lexus, itd.), ale jak się to ma do zastosowanych elementów wewnątrz, a co za tym idzie do skuteczności i wytrzymałości sprzętowej?
Nie ukrywam, że szukam czegoś o klasę lepszego niż T-max 12500. Warna znam i wiem, że pod względem jakości i kultury pracy to jest to
I jak się ten Tabor 9K sprawdził w sezonie - dotrwał do dziś bez uszkodzeń? Były jakieś awarie ?Dmieszcz pisze:Zanabyłem takowego Tabora na miejscu za 2300zł z fakturą i gwarancją (nie czytałem)
Według znających temat - jest to normalny Warn ze starym silnikiem od 8000.
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości