Wyciagarka z USA - kto cwiczyl?
Moderator: Misiek Bielsko
Wyciagarka z USA - kto cwiczyl?
Witam
Czy ktos z forumowiczow targal bezposrednio?
Czy podchodzi na przesylke lotnicza, czy za duza/nieoplacalna? (9.5XP)
Cla raczej sie nie ominie....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wolf
Hil/Gaz69A
Hil/Gaz69A
Re: Wyciagarka z USA - kto cwiczyl?
ja ponad rok temu...wilkens pisze:Witam
Pozdrawiam
opłaciło się, tylko że statkiem bo lotnicza jest tam chyba do 37kg...
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
a ja sciagalem na poczatku roku tryby 4,16, 500$+20$ wysylka w USA+20$
wysylka do Polski, morski ekspres. Po 3 tygodniach byly u mnie w domu i nikt mnie na clo nie wolal. Wciagarka sporo ciezsza ale mam chytry plan rozmontowac i wyslac w czesciach np. dwie mniejsze paczki, mysle ze da rade. Ale trzeba miec wujka w Stanach do tego 
A zobaczcie taki np. hi-lift extreme tam 95$, u nas w sklepiku 650 zl. to spora marza, doliczajac clo i vat nawet. dlatego "blogo jak kto ma kogo" (w USA), polecam kombinacje bo to sie oplaca!

A zobaczcie taki np. hi-lift extreme tam 95$, u nas w sklepiku 650 zl. to spora marza, doliczajac clo i vat nawet. dlatego "blogo jak kto ma kogo" (w USA), polecam kombinacje bo to sie oplaca!
SJ 413 '87 mota sie co nieco 

A lokalizacje widziales? Lokalizacja Białogard. Zakladam, ze to cena ostateczna, zreszta jest opcja zaplaty przy odbiorze.wilkens pisze:A telefon do goscia widziales?kapec pisze:... na allegro wisi 9.5 XP za 4 tys i moim zdaniem to rozsadna oferta.Clo i Vat tez ci moga tu doliczyc.
Kapec, disco 300TDi '97,