Szummar - nigdy więcej
Moderator: Misiek Bielsko
-
Szummar - nigdy więcej
Potrzebowałem do wyciągarki RAMSEY 8000 obudowę przekaźników . Pan z firmy SZUMMAR powiedział , że musi zamówić w USA , ale sprawa jest do załatwienia . Miało to potrwać do miesiąca . Po około dwóch miesiącach zadzwoniłem i okazało się , że Pan zgubił mój nr telefonu i nie mógł mnie zawiadomić , że obudowę już posiada . W tym dniu tj. 26.03. rano wysłałem im eliksirem pieniądze na konto do Wąchocka i w tym samym dniu pieniądze już doszły . Potwierdzenie bankowe . Do dzisiaj Pan K twierdził , że pieniędzy nie ma i chce faksem ksero przelewu bo nie wyśle obudowy . Twierdził , że księgowość nie ma tego przelewu . Zadzwoniłem więc do ich księgowości i okazało się , że pieniądze już od dawna są na koncie . Żadnego przepraszam oczywiście nie było . Stwierdzam , że firma SZummar z Wąchocka jest w transakcjach niewiarygodna , kłamliwa i szczerze jej nie polecam . W każdym bądź razie była to moja pierwsza i ostatnia transakcja z tą firmą . Piszę to żeby innych przestrzec , że też mogą mieć podobne problemy . A tak na marginesie 1.04. miałem mają jazdę w terenie i niestety wyciągarki dzięki firmie Szummar podłączyć nie mogłem .
UAZ 5,9 V8 - rodzony w bólach - niestety SPRZEDANY
-
zmota
Wyszukiwarka po podaniu hasła ramsey wyświetliła mi między innymi adres firmy Szummar . Ponoć przedstawiciel ramseya na Polskę . Firma jest w Wąchocku . Może i się czepiam , ale jak można mieć taki bałagan w finansach firmy ? To niedopuszczalne żeby klient udowadniał , że pieniądze wysłał i tracił czas / kasę też / na telefony . Przez 11 dni pan R nie mógł sprawdzić czy na koncie jest moja wpłata pomimo , że kilka razy monitowałem . Sporo transakcji przeprowadzam , dużo kupuję na allegro , ale takiej siary jeszcze nie miałem .
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
-
Szummar - nigdy więcej
noczesław&jarząbek pisze:ty jakiś pieniacz jesteś...