Warto czy moze to wynalazek

http://www.allegro.pl/item406686009_wyc ... _gwar.html
Moderator: Misiek Bielsko
To w sam raz np. do długiego parcha ze szpejemm.wilk pisze:17000 wyciągarki są gigantami z wolnym przełożeniem i nadają się najbardziej do dużych lawet , holowników , dla ciężkich wozów straży pożarnej i.t.p.
Można jeszcze użyć bloczkaAdamo pisze:Lepiej 1,5m/min niż wcale
to spokojnie wystarczy Ci 12000, a i Warn 9,5 XP dałby radę.Bng862 pisze:chyba nikt nie kupi takiej wyciągarki do rajdów (przepraw kto walczy o miejsce),ale np.jak dla mnie kto jeżdzi samotnie to może być,aby była mocna a ciagnąc może i pół dnia tyle zeby wyciągneła.
proooszszsz Cię...być może (i raczej kiedyś na pewno) się to zmieni, ale na razie wszystkie chińskie wyciągarki to chłamm.wilk pisze: - niegówniane : trzeba zapłacić dwa razy więcej , ale nie ma w nich kitu , a technologicznie i jakościowo nie odbiegają od "uznanych" firm
Z prawda jest jak z dziurą w dooopie - każdy ma swojąm.wilk pisze:
Prawda jest taka , że Warna amerykańce też robią w państwie środka , a ,że kopiowanie chińczycy mają opanowane do perfekcji
tutajm.wilk pisze:
Zastanawiam , się gdzie u mnie jest jad
Jak się człowiek wypowiada na forum ( czytaj publicznie ) to musi sie liczyć z tym że jego wypowiedzi są ocenianie – Ja na podstawie Twoich wypowiedzi w temacie tym oraz o temacie o wyciągarkach extrme – mam takie a nie inne zdanie. Co do fachowości i obiektywności Twojej i Zibego tez mam wyrobione zdanie zapewne subiektywne ale mam…m.wilk pisze:Eskapada - weź zejdź ze mnie bo mi duszno, to takie delikatne określenie
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość