jaka lina stalowa do 8274?
Moderator: Misiek Bielsko
jaka lina stalowa do 8274?
Witam
Zastanawiam się, jaka linę zapodać do 8274. Wydaje mi się, że 8mm będzie odpowiednia, tylko zależy mi żeby była miękka, także chyba lina typu 6x37, tylko jest jej kilka typów.
Ktoś może konkretnie powiedzieć, jaka będzie ok i gdzie najlepiej taka zamówić?
Kiedyś czytałem posty na ten temat, ale teraz nie mogę tego znaleźć, chyba wcięło gdzieś albo źle szukam;/
Zastanawiam się, jaka linę zapodać do 8274. Wydaje mi się, że 8mm będzie odpowiednia, tylko zależy mi żeby była miękka, także chyba lina typu 6x37, tylko jest jej kilka typów.
Ktoś może konkretnie powiedzieć, jaka będzie ok i gdzie najlepiej taka zamówić?
Kiedyś czytałem posty na ten temat, ale teraz nie mogę tego znaleźć, chyba wcięło gdzieś albo źle szukam;/
Samurai 1.6 16v... in progress....
Na przykład taka : http://www.4na4.pl/index.php/Wyciagarki ... we/sup8782
Lub oryginalna Warn tylko drożej
Lub oryginalna Warn tylko drożej

Zakup 8mm, nie pamiętam ale chyba 40 m do siebie kupowałem. Jak chcesz to podam Ci namiary na sklep w Kielcach z linami gdzie ci dotną na wymiar, zakują itd, koszt ok 120 zł jak dobrze pamiętam.
Adrenalina uzależnia
MTM Profi
MTM Profi
heniu pisze:Zakup 8mm, nie pamiętam ale chyba 40 m do siebie kupowałem. Jak chcesz to podam Ci namiary na sklep w Kielcach z linami gdzie ci dotną na wymiar, zakują itd, koszt ok 120 zł jak dobrze pamiętam.
oryginalnie o ile pamiętam wchodzi 47 metrów o średnicy 8.
ja mam nówke line 10 na swoim i chyba będę musiał zmienić...
właśnie - wie ktoś może ile jest oryginalnie liny 10 na 8274??
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
oryginalnie nie ma 10Adam.Ż pisze:heniu pisze:Zakup 8mm, nie pamiętam ale chyba 40 m do siebie kupowałem. Jak chcesz to podam Ci namiary na sklep w Kielcach z linami gdzie ci dotną na wymiar, zakują itd, koszt ok 120 zł jak dobrze pamiętam.
właśnie - wie ktoś może ile jest oryginalnie liny 10 na 8274??

47 metrów o średnicy 8.

właśnie były dostępne kiedyś 2 różne grubości.Flor pisze:oryginalnie nie ma 10Adam.Ż pisze:heniu pisze:Zakup 8mm, nie pamiętam ale chyba 40 m do siebie kupowałem. Jak chcesz to podam Ci namiary na sklep w Kielcach z linami gdzie ci dotną na wymiar, zakują itd, koszt ok 120 zł jak dobrze pamiętam.
właśnie - wie ktoś może ile jest oryginalnie liny 10 na 8274??jest
47 metrów o średnicy 8.
W M8274-50 jest tylko jedna, ale wcześniej wydaje mi się że były 2 właśnie 8 i 10(nie mówię o europie tylko o stanach). To może być 9,3 pewnie a nie 10...
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.