Gdzie kupujecie liny ?
Moderator: Misiek Bielsko
Gdzie kupujecie liny ?
mam 11 ze stalowym rdzeniem, pytanko do kogos kto tez uzywa lin o podobnej srednicy gdzie sie zaopatruje i w jakiej cenie 

Re: Gdzie kupujecie liny ?
uderzylem, zalatwilemMag69 pisze:uderz do Mikołaja, powinien mieć tanio

dzieki

chetnie sam bym udezył do tego mikołaja tylko mam mały problem od 6 roku życia nie realizuje moich zamówień boje sie że z liną będzie tak samo i znowu dostane skarpety.muhha pisze:uderzylem, zalatwilemMag69 pisze:uderz do Mikołaja, powinien mieć tanio
![]()
dzieki
A teraz serio moze jakis konkret z mikoajem???? bo sam mam ciśnienie na linę.
A teraz kilka słów do ojca prowadzącego (A .... ci w ....) text bardzo przydatny ne forum
GR Y61
GR Y61
Znajdz w terminach hELLOWISKO, Przy hasle Mikołaj, bedzie ciąg liczb, wprowadz do telefonu i czekaj na połączenie 

Lepiej pózno niz wcale
prubowałem nie działa moze trzeba wpisac kierunkowy do Laponii?hadek pisze:Znajdz w terminach hELLOWISKO, Przy hasle Mikołaj, bedzie ciąg liczb, wprowadz do telefonu i czekaj na połączenie
A teraz kilka słów do ojca prowadzącego (A .... ci w ....) text bardzo przydatny ne forum
GR Y61
GR Y61
DZIAŁA!!!!raba pisze:prubowałem nie działa moze trzeba wpisac kierunkowy do Laponii?hadek pisze:Znajdz w terminach hELLOWISKO, Przy hasle Mikołaj, bedzie ciąg liczb, wprowadz do telefonu i czekaj na połączenie

dzieki stary

GR Y61
GR Y61