- PTO(wiem, ze trzeba, czy takie da rade? ) http://allegro.pl/item671020226_pto_4_1 ... _road.html nie musi być koczniecznie to, aczkolwiek Firma wydaje mi się godną zaufania
- Napęd. Obecnie mam silnik 1.3, ale chcę zmienić na diesla... 1.6 TD VW, bądź 1.9 od Cytrynki, da rade ? Kiedyś widziałem na MAGAM-ie, ze Samurai z silnikem 1.3 na wtrysku dawał sobie spokojnie rade
- czytałem na innych forach, że wyciągarka od Robura jest szybka, jeżeli tak, to czy i jak muszę zainstalować hamulec do niej ?
- umieszczenie, rozumiem, że z tyłu, ale bardziej chodzi mi o to, czy montując wyciągarkę muszę wzmacniać ramę ? (jakieś poprzeczki itp? )
- waga. Zdaję sobie sprawę, że wyciągarka waży ok. 130kg, czy jest sposób zmniejszenia jej wagi ?
- Prąd. czy jest do tego potrzebny prąd ? jeżeli tak, to czy zmieniać alternator ? (samurai-alternator wersja MINI;) )
- z prowadzeniem liny chyba sobie poradzę, aczkolwiek chyba w mojej jest prowadzenie ? ? nie wiem. wklejam zdjęcia
- jeżeli są jeszcze jakieś aspekty, o których powinienem wiedzieć to proszę o poinformowanie

Za odpowiedzi i sugestie serdecznie dziękuje