wyciagarka w busie
Moderator: Misiek Bielsko
wyciagarka w busie
witam posiadam sprintera 211CDI 2001 rok blache, i chciał bym zamontować w nim wyciągarkę
za pomocą wyciągarki chciał by wciągać na busa wózki warzące ok 300- 400kg po pochylni, ózki wyglądają tak http://www.container-centralen.pl/cc%20 ... olley.aspx
zna ktoś może jakąś firmę lub warsztat najlepiej w rejonie kalisza, sieradza, ewentualnie poznania wrocławia która by mi taka wyciągarkę zamontowała i podłączyła do akumulatora
wyciągarkę chciał bym zamontować najlepiej do sufitu w połowie długości samochodu ponieważ przód samochodu często mam zastawiony kartonami,
wciągarka wystarczy mi jak wciągnie wózek tak aby wjechał przednimi kołami na samochód
pozdrawiam
za pomocą wyciągarki chciał by wciągać na busa wózki warzące ok 300- 400kg po pochylni, ózki wyglądają tak http://www.container-centralen.pl/cc%20 ... olley.aspx
zna ktoś może jakąś firmę lub warsztat najlepiej w rejonie kalisza, sieradza, ewentualnie poznania wrocławia która by mi taka wyciągarkę zamontowała i podłączyła do akumulatora
wyciągarkę chciał bym zamontować najlepiej do sufitu w połowie długości samochodu ponieważ przód samochodu często mam zastawiony kartonami,
wciągarka wystarczy mi jak wciągnie wózek tak aby wjechał przednimi kołami na samochód
pozdrawiam
Re: wyciagarka w busie
Jak zamontujesz ją do sufitu to obawiam się że lina która będzie pod katem pracować zacznie wywracać wózki
Auto zapewne nie ma windy tylko te wózki miały by wjeżdżać po jakiś trapach

Auto zapewne nie ma windy tylko te wózki miały by wjeżdżać po jakiś trapach

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
posiadam pochylnie zrobioną z 2 ceowników w których idą kółka wózków pochylnia ma długość około 2 m
Ja bym dał z boku przy drzwiach.
Do tego dwa bloczki zawracające linę i jakaś prowadnica liny w podłodze i przy ścianach.
Do tego dwa bloczki zawracające linę i jakaś prowadnica liny w podłodze i przy ścianach.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
NIe kombinujcie. Normalną quadową wyciągarkę ze skróconą do 8 metrów liną i zamontować z przodu przy kabinie. Jak tak lezą kartony to mozna linę przysłonić jakimś ceownikiem. Do tego sterowanie tym malutkim pilotem bezprzeowowym i będzie gites. A ze quadówka jest z włąsną płytą i rolkami to montaż to tylko przykręcenie dwóch śrub. KOszt całości powinien się zamknąć w 450 złotych.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
z tym umiejscowieniem z przodu wyciągarki jest mały problem bo często do samego przodu przykładam jeszcze jeden mały wózek a dało by rade zamontować wyciągarkę w kabinie za siedzeniami i pościć linkę jakimś otworem
jakiej grubości musiały by być ceownik aby linka się w nim schowała bo myślę czy nie lepiej było by zrobić w płycie którą mam na podłodze rowek
a i zna ktoś jakiś zakład w kaliszu sieradzu ewentualnie łódź pooznan lub wrocław który by mi coś takiego zamontował
jakiej grubości musiały by być ceownik aby linka się w nim schowała bo myślę czy nie lepiej było by zrobić w płycie którą mam na podłodze rowek
a i zna ktoś jakiś zakład w kaliszu sieradzu ewentualnie łódź pooznan lub wrocław który by mi coś takiego zamontował
Jasneheniek08 pisze:z tym umiejscowieniem z przodu wyciągarki jest mały problem bo często do samego przodu przykładam jeszcze jeden mały wózek a dało by rade zamontować wyciągarkę w kabinie za siedzeniami i pościć linkę jakimś otworem

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
-
a co to za sprinter 211heniek08 pisze:witam posiadam sprintera 211CDI 2001 rok blache, i chciał bym zamontować w nim wyciągarkę
pozdrawiam

podjedz jestem w Trzebnicy,powiesimy .
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu