more 4x4 1200 czy warto?
Moderator: Misiek Bielsko
more 4x4 1200 czy warto?
Witam opcja szukaj nie robi na temat tej wyciągarki.Teraz w off-road jest reklama że za 1299zl to fajna cena ale nie mogę nigdzie znaleźć jakiś opinii na jej temat może ktoś używa to niech napisze jak się to sprawuje .Ma być używana do turystyka ,bo po dzisiejszym wyciąganiu tirforem to oddechu nie mogłem złapać i podjąłem jedynie słuszną decyzję cza mi wyciągarki 

była 4r było P II 2.5
jest PII 3.0 V6 long LPG butla pod autem
doszedł samurai
doszedł samurai
- domel_syncro
- Kontaktowanie:
Re: more 4x4 1200 czy warto?
Mam na tyle w busie od 3 lat. i nie narzekam.. robi..i dwie tony z hakiem wyciąga z torfu.pomaj pisze:Witam opcja szukaj nie robi na temat tej wyciągarki.Teraz w off-road jest reklama że za 1299zl to fajna cena ale nie mogę nigdzie znaleźć jakiś opinii na jej temat może ktoś używa to niech napisze jak się to sprawuje .Ma być używana do turystyka ,bo po dzisiejszym wyciąganiu tirforem to oddechu nie mogłem złapać i podjąłem jedynie słuszną decyzję cza mi wyciągarki
Stara konstrukcja, stary silnik, a najważniejsze - stary hamulec stanowiący napęd. Ale cena dobra. Tyle tylko, ze za rok już nikt do niej nie bedzie miał częsci bo wszyscy importerzy zrezygnowali z tego producenta.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
To jest argument jutro zadzwonię do nich i postaram się dowiedzieć czegoś na ten temat. A na razie na ich stronie są części do tych wyciągarek.Zibi pisze: Tyle tylko, ze za rok już nikt do niej nie bedzie miał częsci bo wszyscy importerzy zrezygnowali z tego producenta.
była 4r było P II 2.5
doszedł samurai
doszedł samurai
- streamline
-
jeżdżę na niej rok i dobrze ciągnie 
jedyny problem jaki występuje to że po załączeniu hebla (jeżdżę na rozłączonym prądzie) muszę otwierać maskę i wyciągnąć i ponownie wpiąć kabel od puszki, wie ktoś co to może być ?

jedyny problem jaki występuje to że po załączeniu hebla (jeżdżę na rozłączonym prądzie) muszę otwierać maskę i wyciągnąć i ponownie wpiąć kabel od puszki, wie ktoś co to może być ?
UAZ '80 > Samurai '95
Też zastanawiam się nad zakupem.
Cena dobra i kusi ale argument dostępności części daje do myślenia.
Sprzęt ma być w aucie typowo do turystyka więc może jednak się skuszę - byłem tam wczoraj i ponoć dają 5 lat gwarancji więc jakoś te części będą musieli na taki okres pewnie zabezpieczyć (chociaż warunków gwarancji nie czytałem więc może się mylę).
"pomaj" daj znać jak się czegoś dowiesz.
Pozdr
Cena dobra i kusi ale argument dostępności części daje do myślenia.
Sprzęt ma być w aucie typowo do turystyka więc może jednak się skuszę - byłem tam wczoraj i ponoć dają 5 lat gwarancji więc jakoś te części będą musieli na taki okres pewnie zabezpieczyć (chociaż warunków gwarancji nie czytałem więc może się mylę).
"pomaj" daj znać jak się czegoś dowiesz.
Pozdr
z dostępnością części do niej jest jak do każdej innej. Firma nie istnieje od wczoraj i jak by się bali że części nie będzie to by 5 lat gwarancji nie dawali. Tak samo może zabraknąć części do innych wyciągarek. Obawiam się że jedynie słuszne wyciągarki pochodzą tylko z jednego źródła bo wszystkie inne to jakieś przestarzałe i wo gule be

była 4r było P II 2.5
doszedł samurai
doszedł samurai
mam w tyranie od 2 lat i dziala, problemow nie bylo.
co do dostepnosci czesci to pewnie beda, a jak kleknie cos duzego, to po to bierze sie chinczyka, zeby kupic nowego, a nie bawic sie w powazne naprawy...
co do dostepnosci czesci to pewnie beda, a jak kleknie cos duzego, to po to bierze sie chinczyka, zeby kupic nowego, a nie bawic sie w powazne naprawy...
Y61 GU4
http://airman.org.pl
http://airman.org.pl