Szukam windy do turystyki i lekkich rajdów ( bez gnoju po klamki

Pozdrawiam
Moderator: Misiek Bielsko
To akurat marny wyznacznik. Czytalem dzisiaj właśnie warunki gwarancji jednej z wiodących firm. Pół godziiny siedzieliśmy i nie znalazłem przypadku w jakim mógłym windę zareklamować. Bo i nie wolno do wody, do błota, do rajdów, do używania w firmie. Normalny kononowiczrudypajero.koszalin pisze:To proste, bierz tą z najdłuższą gwarancją
Wiesz dobrze że w dzisiejszych czasach trzeba się zabezpieczyć. Inna kwestia to realne podejście importera. Naprawiam wiele wyciągarek i jedni wiedzą do czego służy winda i co sprzedają a inni próbują się wykręcać.Zibi pisze:To akurat marny wyznacznik. Czytalem dzisiaj właśnie warunki gwarancji jednej z wiodących firm. Pół godziiny siedzieliśmy i nie znalazłem przypadku w jakim mógłym windę zareklamować. Bo i nie wolno do wody, do błota, do rajdów, do używania w firmie. Normalny kononowiczrudypajero.koszalin pisze:To proste, bierz tą z najdłuższą gwarancją
A co dziś możesz zareklamować, pomijając własny towar?Zibi pisze: Pół godziiny siedzieliśmy i nie znalazłem przypadku w jakim mógłym windę zareklamować.
To jakiś wyznacznik niemożliwych rzeczy?Zibi pisze:Normalny kononowicz
wbij sobie w googla "escape wyciągarki" a następnie kup XTR-a.oski 34 pisze:Witam !
Szukam windy do turystyki i lekkich rajdów ( bez gnoju po klamki). Waga auta na okrągło 2 tony, na zakup przeznaczone 1500zł. Musi być na linie syntetycznej. Jaki model najlepiej wybrać ?
Pozdrawiam
kornik21 pisze:Polecam Dragona Highlandera. Dragon daje teraz 5 lat gwarancji. I o dziwo uznają każdą reklamację
Czyli mam rozumieć,twój juz w naprawie był?Co nie wytrzymało?kornik21 pisze:Polecam Dragona Highlandera. Dragon daje teraz 5 lat gwarancji. I o dziwo uznają każdą reklamację
oski 34 pisze:http://allegro.pl/wyciagarka-xdyna-1200 ... 51404.html
Co sądzicie o tej ? Cena dosyć niska, zostaje jeszcze na bloczki itp
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości