wyciagarka WARN naprawiona
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
wyciagarka WARN naprawiona
Witam udało mi sie naprawić wyciagarkę , wystarczyło kupić szczotkoczymacz , napisałem do osławionej złą sławą firmę w Kaliszu , dostalem na drugi dzień telefon , wyjasnili , doradzili , zakupiłem część i już miałem na 2 dzień z samego rana , fachowa obsługa doradztwo , jestem zadowolony i to ze udało sie z 200 zł z groszmi wskrzesić potwora , dobra nauczka dla mnie ze nie mozna ponad 1 godz sie ciagnąć pod górę i zapraszam tych co piszą bzdety o terenie ze niby co nie wyprawiają samochodami w Gorce , Beskid Sądecki 75 % waszych wypicowanych 4*4 skończy , reszte zostawiam wam do myslenia , mój Patrol 3,3 td może i prymitywny bo nic nie posiada z elektroniki ale wody na 1,5 m sie nie boi , szkoda ze czasem mi jakaś ryba nie wpadła do kabiny , zawsze tojakim miłym grilem by sie skonczyło , pozdrawiam wszystkich co kochają terenową odskocznie od monotoni codzienności
Re: wyciagarka WARN naprawiona
oczywiscie ze na elektryku mozna sie ciagnac i ciagnac ale nie non stop,dobra winda,bateria czasami zblocze i do przodu
a jaki masz model windy w tym parchu
a jaki masz model windy w tym parchu

-
- jestem tu nowy...
w tym parchu co mnie od paru lat nigdy nie zawiódł mam 8 tonową ,24 v ,od auto lawety wyciagarkę , całosc chyba ma wagę 50 kg ma wagę , moc straszna
Och jej... jaki twardzielpiotrek 410 pisze:zapraszam tych co piszą bzdety o terenie ze niby co nie wyprawiają samochodami w Gorce , Beskid Sądecki 75 % waszych wypicowanych 4*4 skończy , reszte zostawiam wam do myslenia , mój Patrol 3,3 td może i prymitywny bo nic nie posiada z elektroniki ale wody na 1,5 m sie nie boi , szkoda ze czasem mi jakaś ryba nie wpadła do kabiny

-
- jestem tu nowy...
zaden ze mnie twardziel tylko zycie w górach jest ciekawsze i pełne wyzwań codzień , haj waj
-
- jestem tu nowy...
kolego te 2 hiszpany poszły , jest gr ładna ale taki cie nie interesuje pewno
Wielka szkoda że prawdziwy teren jest tylko w Beskidzie Sądeckim... U nas na Kaszubach niestety nie ma nawet błota. 

I na bank wyciagarek nie umimy...
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl