Tak, yhm, więc. Na kartce spisałem co bym chciał i co mam i wyszło, że jak bym dokupił sobie Gallopera długiego z 7 miejscami to bym najtaniej obleciał 90% moich potrzeb.
A że lubię najtaniej to spróbuję. Podaż tych aut jest "umiarkowana". A jeszcze trzeba trafić niezgnite.
Jak już zobaczyłem jednego, blisko i zwiezionego z włoch to jak minął weekend i zadzwoniłem (komis) to wyszło, że nieaktualne. Zdenerwowałem się.
Może akurat ktoś ma (lub zna kogoś kto ma) i nie potrzebuje, ale nie dojrzał jeszcze do sprzedaży i go popchnę we właściwym kierunku.
Może być ew. Pajero 1 lub 2. Ale Galloper mnie najbardziej urzekł z jakiegoś powodu.
PS. Nie piszcie już, że nie wziąłem od Kabala jak miałem okazję. Wiem. Timing nie ten.
Kupię Gallopera (lub Pajero 1/2) 7os
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Kupię Gallopera (lub Pajero 1/2) 7os
Gallopery mniej gniją.
Ostatnio mój niemiecki kolega z klubu kupił Pajero 1 za 300 euro i skrzynkę piwa. Jak zaczął go demontować to chiał oddać, bo te 300 to i tak było za dużo.
Ostatnio mój niemiecki kolega z klubu kupił Pajero 1 za 300 euro i skrzynkę piwa. Jak zaczął go demontować to chiał oddać, bo te 300 to i tak było za dużo.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Re: Kupię Gallopera (lub Pajero 1/2) 7os
Puławy to nawet w miarę właściwa część polski. Proszę o szczegóły.
Czy zdrowa to "dobrze jak na pajero" czy "nie ma co naprawiać w blacharce"?
Technicznie coś mu dolega?
Klimatyzacje posiada?
Pułap cenowy?
A reszta to już jakieś zdjęcia i weryfikacja ręczna korozji.