Ta, tyle że to w e61...minizbowid pisze: ↑pn gru 05, 2022 7:35 pm3.0 m57 w patrolu na 37 pali w trasie 12.
3.0 m57 w e46 pali 9 przy katowaniu na zakrętach.
7 spokojnie na trasie.
Silnik niezajebliwy.
Tam chociaż rozrząd z prawilnej strony był?
Moderator: Misiek Bielsko
Ta, tyle że to w e61...minizbowid pisze: ↑pn gru 05, 2022 7:35 pm3.0 m57 w patrolu na 37 pali w trasie 12.
3.0 m57 w e46 pali 9 przy katowaniu na zakrętach.
7 spokojnie na trasie.
Silnik niezajebliwy.
Talisman? Ma to kumpel w pracy.... 43l zbiornik paliwa, przy spalaniu 7l gnoju ma zasięg...po bułki
Nie Talisman, a ostatnia Laguna 3 bodajże. Całkiem przytomna.
był kiedyś tutaj właściel alahambry, z Zamościa ...........ucałował w dłoń kupca jak swoją sprzedał. Wcześniej też chwaliłMisiek Cypr pisze: ↑pn gru 05, 2022 8:46 pmNie Talisman, a ostatnia Laguna 3 bodajże. Całkiem przytomna.
50 tysiecy, to mało na cos fajnego, generalnie wpieprzysz sie w gorsze bagno niz ta Alhambra![]()
Jak dziecko.minizbowid pisze: ↑pn gru 05, 2022 9:16 pmjak chcesz wydać 50k na e61 to kupisz w takim stanie, że schabowe można z dywaników jeść a laski na dyskotece będą się w drzwiach dusili (o ile się zmieszczą w tych drzwiach)
Celuj w f11, nowsze, fajniejsze, jak to BMW bardzo szybko sprzedawalne w dobrej cenie. Nie zauważyłem tendencji spadkowej jeśli chodzi o ceny bawarek (śledze od 3lat stale)
I są to po prostu dobre auta. Tyle w temacie.
Poza 6cylindrami i większymi, to chłam jestminizbowid pisze: ↑pn gru 05, 2022 9:16 pmjak chcesz wydać 50k na e61 to kupisz w takim stanie, że schabowe można z dywaników jeść a laski na dyskotece będą się w drzwiach dusili (o ile się zmieszczą w tych drzwiach)
Celuj w f11, nowsze, fajniejsze, jak to BMW bardzo szybko sprzedawalne w dobrej cenie. Nie zauważyłem tendencji spadkowej jeśli chodzi o ceny bawarek (śledze od 3lat stale)
I są to po prostu dobre auta. Tyle w temacie.
Ten silnik pali dużo, ale w zamian nie jedzie. Okrutnie trzeba nie lubić motoryzacji, żeby to sobie świadomie zrobić.
Coś by jeszcze z Azji wybrał, ale albo stare, albo budżet sześciocyfrowy albo jedno i drugie. Nie ma już fajnych aut za rozsądne pieniądze.
Kia Optima. 1.7crdti.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość