Sprzedam szczeniaki
Moderator: Misiek Bielsko
Sprzedam szczeniaki
Wychodzi na to, że mam w domu szczenięta trzymiesięczne owczarka środkowo-azjatyckiego: dwa pieski, trzy suczki. Wszystkie czarno białe z przewagą czarnego. Zdjęcia na telefon... Można oglądać, wybierać, głaskać itd.
Cena wywoławcza 800 pln/pieska.
Cena wywoławcza 800 pln/pieska.
Zbowid

Re: Sprzedam szczeniaki
Ja musiałem uśpić swoja suńcie (13 lat) bo się już bardzo męczyła.

Po jakich rodzicach te szczeniaki masz?

Po jakich rodzicach te szczeniaki masz?
Ostatnio zmieniony śr lip 25, 2018 9:28 am przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gazy 69
- Misiek Cypr
-
Czyli 10 PLN za kilogram dorosłego pieska. Taniocha.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- Misiek Cypr
-
Rodzice to Zorba(amorficzny, średnia sierść)) i Heksa ( krótkowłosa

Zbowid

szkoda żeś (w tych okolicznościach) tak daleko.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
i ile karmy jest dołączone, na 5 czy na 8 lat...
jeżu kolczasty!
jeżu kolczasty!
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Dla mnie to nie problem..teoretycznie

Zbowid

Szczenięta za tę cenę mają tylko szczepienia, odrobaczenie i karmę na drogę. Rodzice nie posiadają rodowodów. Jak ktoś mnie przekona, że ma warunki i pojecie - skłonny jestem oddać w dobre ręce bez opłat.
Zbowid

dla mnie jest, nie ruszę się teraz nigdzie, czekam na znak sygnał i szpital. A najfajniej/najlepiej było by usiąść wśród nich i dać się któremuś/którejś z nich wybrać na jego człowieka.
Najlepiej jest jak pies sobie człowieka wybierze.
Wtedy wybierze Cię szczeniak najbardziej dominujący, bo reszta nie będzie miała szansy

Kiedyś tak zrobiłem... i potem miałem agresywnego i dominującego psa, którego było strach zbliżać do innych psów żeby im krzywdy nie zrobił...
guzik prawda, to nie polega na tym który pierwszy dobiegnie. Trzeba z psiakami posiedzieć z pół godziny najmniej, dać się poczuć i samemu poczuć to coś co wiąże na resztę życia.
Widocznie siedziałem tylko 29 min 

Howgh...!
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Przy Azjatach to średnio działa. One nie mają dominującej postawy..tzn nie to że nie chcą, ale nie wobec "Rodziców"..rozmydlamy temat. Szczeniaki sa do wzięcia
Bardzo fajnie rodzice i dziadkowie.

Zbowid

potwierdzam, super psiaki bo jednego mam z powyższej kombinacji. Odkąd jest u nas wszystkie bezpańskie i pańskie psiaki omijają posesję z daleka, a wścibscy sąsiedzi nawet do płotu nie podchodzą, a sama ona milusińska i bardzo przyjacielska. Ostatnio nawet jakiegoś gryzonia z dumą przyniosła i pod drzwiami zostawiła aby się pochwalić. Aaa miałem też kiedyś kota ale odkąd mam azjatkę to kotka sama grzecznie się wyprowadziła.
FJ40
LJ70
LR seria III
T3 syncro
LJ70
LR seria III
T3 syncro
faktycznie imponującekmiecio pisze: ↑pn sie 06, 2018 8:08 ampotwierdzam, super psiaki bo jednego mam z powyższej kombinacji. Odkąd jest u nas wszystkie bezpańskie i pańskie psiaki omijają posesję z daleka, a wścibscy sąsiedzi nawet do płotu nie podchodzą, a sama ona milusińska i bardzo przyjacielska. Ostatnio nawet jakiegoś gryzonia z dumą przyniosła i pod drzwiami zostawiła aby się pochwalić. Aaa miałem też kiedyś kota ale odkąd mam azjatkę to kotka sama grzecznie się wyprowadziła.

Dwie suczki i piesek zostały tylko...
Zbowid

Kwestia wychowania psów ja mam 2 koty i moje psiaki ich nie ruszają co innego z obcymi kotami.kmiecio pisze: ↑pn sie 06, 2018 8:08 ampotwierdzam, super psiaki bo jednego mam z powyższej kombinacji. Odkąd jest u nas wszystkie bezpańskie i pańskie psiaki omijają posesję z daleka, a wścibscy sąsiedzi nawet do płotu nie podchodzą, a sama ona milusińska i bardzo przyjacielska. Ostatnio nawet jakiegoś gryzonia z dumą przyniosła i pod drzwiami zostawiła aby się pochwalić. Aaa miałem też kiedyś kota ale odkąd mam azjatkę to kotka sama grzecznie się wyprowadziła.
Gazy 69
wychowanie nie miało nic do tego po kotek,grzecznie się wyprowadziła, zaraz po wprowadzeniu się Azjatki, czyli w wieku szczenięcym. Nie minął nawet miesiąc. Mając wcześniej owczarka niemieckiego koty spokojnie siedziały razem z psem.
FJ40
LJ70
LR seria III
T3 syncro
LJ70
LR seria III
T3 syncro
Została już tylko jedna suczka. Zapraszam.
Zbowid