[s] Jeep Grand Cherokee zj 5.2 lpg
Moderator: Misiek Bielsko
[s] Jeep Grand Cherokee zj 5.2 lpg
Jak w temacie orginał
https://www.olx.pl/oferta/jeep-grand-ch ... 2fab2c6977
https://www.olx.pl/oferta/jeep-grand-ch ... 2fab2c6977
Nie mam jeepa
samurai 

- Misiek Cypr
-
Re: [s] Jeep Grand Cherokee zj 5.2 lpg
Ładny,miałem kiedyś takiego..identyczny był z zewnątrz.
O co chodzi z tymi małymi rejestracjami w jeepach? To już drugi jeep ogłaszany tu na forum z taka mała rejestracja.
To jest oznaka przynależności do jakiegoś gangu?
O co chodzi z tymi małymi rejestracjami w jeepach? To już drugi jeep ogłaszany tu na forum z taka mała rejestracja.
To jest oznaka przynależności do jakiegoś gangu?
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
To ta sama co poprzednio
Od niedawna "Amerykany" jako ze mają mało miejsca na rejestracje w normalnym wymiarze, można rejestrowac na takich malych tabliczkach.
Podobno już trzeba udowadniać, że faktycznie ma się miejsce na małą rejestrację bo sebixy kupowali takie rejestracke do każdego a8 i innych bmw żeby Karynom się przypodobać 

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Dziwi mnie ta przesiadka na małe tablice - kosztuje to 180 zeta jeśli się nie mylę. Zwłaszcza jak zwykłe prostokątne się mieściły.
Tytus
Ale nie były "zajebiste"
A te małe są

A te małe są

- Misiek Cypr
-
Ten egzemplarz, to raczej z Gratzu pochodzi, markę ma amerykańską. A ewidentnie do naszych jerosojuzowych tablic dostosowany był. Dla mnie cos takiego to obciach raczej. Rozumiem, ze na takiej blaszce, jak mam z Curacao, co zakosiłem z jakiegos pozruconego wraka, w krzakach na stoczni, co po 8 latach znalazlem w tym samym miejscu, to szpan. Ale polskie malutkie blaszki, to jak GO JESSICA w naszym padole... 

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044