4 kkm na stt pro ciągiem. Z tego 2x1.5 kkm autostradowego transferu. Zero zmęczenia oponami

Moderator: Mroczny
4 kkm na stt pro ciągiem. Z tego 2x1.5 kkm autostradowego transferu. Zero zmęczenia oponami
Kabal pisze: ↑czw paź 07, 2021 8:54 amPamiętaj bzibziak, że Ty masz tą niekoniecznie najpopularniejszą wersję pajero, do którego 33 cale wchodzą na seryjnym zawieszeniu przy standardowym zakresie pracy przedniego zawieszeniaNormalnie ledwo wchodzi max 32 na bardzo podkręconych drążkach a optymalne jest 31... Finalnie optymalne w pajero jest 33x10.5 lub ekwiwalenty. Szczególnie przy przełożeniu 4.875 (które masz). Nie wiem jak to się zgrywa z zakresem optymalnych obrotów silnika z bmw. Szukaj KO2, Stt Maxx. Chociaż przy obecnych możliwościach oczyszczania gumy na KM3 albo STT PRO misiek będzie szedł jak dziki. Obie wytrzymują znośne przebiegi. Jeśli hałas Cię nie męczy za bardzo i nie zamierzasz tym jeździć na codzień, to ateki są takie.
Jak jeździłeś tak pajerem z 2,5 to i w setce mnie to nie dziwi, są przecież ludzie, którzy stany objechali czoperem ze sztywnym tyłem, ale to nie ja
ja nie mówie że się nie da, da się i 700 km jednorazowo na fedimach
Chyba inaczej jeździmy. Jak jedziesz na Bałkany, to faktycznie sensu nie ma, albo jest go mało, acz złapał nas deszcz w środku winnic i gdyby był trochę mocniejszy, to bez mt, byśmy mieli z Grzesiem walkę. Jak jedziesz na Ukrainę czy do Rumunii, to mtek wg mnie jest konieczny. U mnie rodzinna wycieczka nie wyklucza wyciągarki, walki, itd. Po prostu jej nie szukam, tylko sama się przydarza i nie zawsze jest jak albo jest sens robić odwrót. Pomiędzy atekiem a fedimą jest jednak trochę opon pośrednich. Zresztą ostatnio odkryłem, że KO2 to jest teraz at+ bo "zwykłe" to opony, które dla mnie niewiele się różnią od zimówek
Przecież Ty masz prawie emteka
Nie ma siły. Po kilku figurach na Ukrainie, już nawet żona straciła nadzieję. Ale w zamian nabyła umiejętność zasuwania z liną pod górę
Sprawdź w jakimś miejscowym pneuhage czy tam innej sieciowce, mają spory zakres rabatów. Mi kiedyś sprzedali 4 uniroyale w cenie 3 w pl (w necie) z założeniem gratis. Najlepiej jakbyś kogoś z niemieckich kolegów z klubu spytał gdzie kto ma znajomego albo czy większej liczby nie potrzebujeciejradek pisze: ↑pt paź 08, 2021 11:34 amSpadłem z krzesła
https://www.amazon.de/-/pl/dp/B08KHL1Y9 ... HICLE_TIRE
rok temu było 206 E
Testowane w roboczym aucie. Są pancerne ( na prawdę trudno je rozciąć) i wolno się ścierają, ale coś za coś - są ciężkie.
Znajomy ma w drzipie. Nie są głośne, na deszczu tragedia - łyżwy.
przy pierwszej przejazdzce bylo OK, nie telepało nic. Opony zalozone tydzień temu, wiec jeszcze za krótko żeby je ocenić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość