FJ Cruiser czekam na opinię
Moderator: Mroczny
FJ Cruiser czekam na opinię
Czołem koledzy. Z racji powstałych możliwości zaczynam się zastanawiać na zakupem FJ Cruisera. Strasznie mi się podoba ten samochód ale chciał bym wiedzieć więcej na jego temat za nim go kupię i o ile go kupię.
Każda informacja mile widziana.
Każda informacja mile widziana.
ganiam Pajero z 87r.
No tak taki nowy z białym dachem http://www.youtube.com/watch?v=0DN9wONGXGk&NR=1 o ta:-)
Do czego mi potrzebna, no do jeżdzenia z rodzinką często po bocznych drogach i błotku.
Do czego mi potrzebna, no do jeżdzenia z rodzinką często po bocznych drogach i błotku.
ganiam Pajero z 87r.
Bartek - poszukaj na amerykańskich stronach 4x4 - bedzie cos na pewno w końcu to samochód dla nich...
słyszałem że cieszy sie powodzeniem - mnie tez sie podoba
tylko sjakis dieselek by sie do niego przydał.
No i na koniec:
Drogi mój, jak spadek dostałes to chetnie Cie odciaze - przesłac Ci mój nr konta na PW??
słyszałem że cieszy sie powodzeniem - mnie tez sie podoba

No i na koniec:
Drogi mój, jak spadek dostałes to chetnie Cie odciaze - przesłac Ci mój nr konta na PW??

FJ ma opinie dobre ( a tak, przyznam sie robiłem wywiad bo zastanawiałem sie... ) w USA to uwazaja go za prawdziwa terenówke.
Jak powaznie myslisz to podzwoń po warszawskich salonach tojtoj - widziałem np FJ z nalepką toja radośc....
Pogratulować rozwoju budżetu
jak juz myslisz o noofkach to musi być na bogato 
aha jak Cie rajcuje na powąznie to sciągaj go z usa- inna cena inny standart wyposażenia....
Jak powaznie myslisz to podzwoń po warszawskich salonach tojtoj - widziałem np FJ z nalepką toja radośc....
Pogratulować rozwoju budżetu

aha jak Cie rajcuje na powąznie to sciągaj go z usa- inna cena inny standart wyposażenia....
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Moje wymarzone auto toto nie jest 
Diesel wkrótce będzie - nowy V8 toyoty.
Ilość szpeju w Stanach jest ogromna. Chyba marketingowcom udaje się sukcesywnie kontynuować legendę serii 40 - mało kto chce jeździć kanciakiem na piórach z deską rodzielczą z gołej blachy, bez dobrodziejstw typu abs, tc, srs, ac, hgw, itd
Z przodu jest IFS, dla purystów jest już dostępna konwersja na sztywny most.
A tak w ogóle to podwoziowo i mechanicznie to zwykła 120-tka, inaczej tylko opakowana

Diesel wkrótce będzie - nowy V8 toyoty.
Ilość szpeju w Stanach jest ogromna. Chyba marketingowcom udaje się sukcesywnie kontynuować legendę serii 40 - mało kto chce jeździć kanciakiem na piórach z deską rodzielczą z gołej blachy, bez dobrodziejstw typu abs, tc, srs, ac, hgw, itd

Z przodu jest IFS, dla purystów jest już dostępna konwersja na sztywny most.
A tak w ogóle to podwoziowo i mechanicznie to zwykła 120-tka, inaczej tylko opakowana
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Chyba w wakacyjnym wydaniu "WYPRAWY 4x4" jest ten samochod opisany.
Ostatnio tez gosc testowal to autko w "Zakupie Kontrolowanym". Pojezdzil troche w kolko. Ten samochod jest... wyglada fajnie i jezdzi lepiej niz wyglada.
p.s. Koro mam juz ksiazki, dzieki
Ostatnio tez gosc testowal to autko w "Zakupie Kontrolowanym". Pojezdzil troche w kolko. Ten samochod jest... wyglada fajnie i jezdzi lepiej niz wyglada.

p.s. Koro mam juz ksiazki, dzieki

Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl
taaa... "szkoda że nie jest, yyy, chłopcem"Bartas pisze:a przypadkiem "pani kaczorkowa" też wam sie podoba![]()

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif