@Grześ - rozmawiałem z szefem zespołu projektowego nowego LC - na pytanie czy będzie HD ze sztywnym, powiedział że tak, ale za bardzo wylewny nie był.
Niestety Patrol za 160 tysi nijak się ma do nowego LC V8 - to po prostu nie ta półka.
@Damian - na żywo autko wygląda znacznie lepiej niż na fotkach, a ze środka świat wydaje się zupełnie inny.
HZJ105 koniec produkcji?
Moderator: Mroczny
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
raczej po japońsku, na pewno byłoby łatwieja moze trzeba bylo po angielsku zapytac
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
Toyka mi sie bardzo podoba, tylko ciekaw jestem ceny, bo gole auto to nie wszystki wiec jak sie okaze ze koszt to 250tys i do tego mam wlozyc 50 to troche duze koszty.emsi pisze:@Grześ - rozmawiałem z szefem zespołu projektowego nowego LC - na pytanie czy będzie HD ze sztywnym, powiedział że tak, ale za bardzo wylewny nie był.
Niestety Patrol za 160 tysi nijak się ma do nowego LC V8 - to po prostu nie ta półka.
@Damian - na żywo autko wygląda znacznie lepiej niż na fotkach, a ze środka świat wydaje się zupełnie inny.
Cena przynajmniej w mojej opinii auta w wersji HD to powinno byc 40tys euro.