Nie chcę nic liftować tylko powoli okazuje się że moje amorki mają już najlepsze lata za sobą i teraz pytanie czy kupić oryginały Toyoty czy zakupić np. KYB lub SACHS. Ewentualnie jak kupię sobie same amorki np OME to czy autko też pójdzie odrobinę do góry
Amortyzatory j95
Moderator: Mroczny
Amortyzatory j95
Właśnie amortyzatory do J95 tylko inaczej.
Nie chcę nic liftować tylko powoli okazuje się że moje amorki mają już najlepsze lata za sobą i teraz pytanie czy kupić oryginały Toyoty czy zakupić np. KYB lub SACHS. Ewentualnie jak kupię sobie same amorki np OME to czy autko też pójdzie odrobinę do góry
Z OME też będziesz zadowolony. Pamietaj tylko, że w Koni zmiana regulacji wymaga zdjęcia amortyzatorów a to oznacza sporo roboty w przednim zawieszeniu i za każdym razem ustawienia geometrii. Ome jest rozwojowe bo jak przypadkiem zechcesz podnieść na spręzynach to masz już gotowe amorki. W przypadku Koni tak nie jest. Chyba, że zapodasz Raidy, które są już znacznie droższe.
Kylon
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.