Nie gniewaj się. Ja wiem o czym mówię, słowo. ...piotr-stihl pisze:...
tak że części zakupu do toyki się raczej nie boję... [ przeanalizować za i przeciw ]
Pomijając przebieg.
Moderator: Mroczny
Nie gniewaj się. Ja wiem o czym mówię, słowo. ...piotr-stihl pisze:...
tak że części zakupu do toyki się raczej nie boję... [ przeanalizować za i przeciw ]
piotr-stihl pisze: tak że części zakupu do toyki się raczej nie boję
No nie jest to co prawda LC100, ale jednak Toyota - zakupy części mogą bolećseburaj pisze:piotr-stihl pisze: tak że części zakupu do toyki się raczej nie boję![]()
odważny albo niedoinformowany
seburaj pisze:piotr-stihl pisze: tak że części zakupu do toyki się raczej nie boję![]()
Nie twórzmy mitów. W HZJ z 2000 roku z przebiegiem 300k km (pewnie pomylka jest) niewiele rzeczy może się popsuć, a eksploatacyjne są w normalnych cenach jak do japońskich samochodów. Problemy zaczynają się przy rzeczach nietypowych - dyfrze, półosiach, trybów do skrzyni itd. Tylko że to auto do napraw głównych to ma jeszcze kilkaset tysięcy km.ktomek pisze:No nie jest to co prawda LC100, ale jednak Toyota - zakupy części mogą bolećseburaj pisze:piotr-stihl pisze: tak że części zakupu do toyki się raczej nie boję![]()
Ta miała 300tyś przejechane z 10 lat temu conajmniejdeczymon pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12285454
seburaj pisze:auto już daaaaaawno wisi na ogłoszeniach
pamietam je z lata zeszłego roku![]()
a tak btw - mam setke z przebiegiem ponad trzysta i kierownica nie wymaga obszywania
No to faktycznie było by ciężko obszyć. Chyba, że z Twoimi rękami.seburaj pisze:no co Ty - przecież przez trzysta tysiecy kiłomietrów jej z rąk nie wypuszczałem
chera pisze:Chyba pomyłka...Zachary pisze:...<mario> pisze:Piotr, wybór marki i modelu słuszny![]()
Zwróć uwagę na przebieg tej z ogłoszenia
Pozdrawiam.Tellerstand: 3.228.140 km
No jeśli to nie pomyłka to nie mało.
Wychodzi po 320.000 km rocznie czyli prawie 1000 dziennie....![]()
Że co niby nie gasili tego Toyota...?
ja to ogladałem, a nawet jezdzilem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość