Dorobić tylny zderzak do 4R
Moderator: Mroczny
Dorobić tylny zderzak do 4R
Moja luba dnia wczorajszego w późnych godzinach popołudniowych zaliczyła moją Toyką baobaba demolując tylny zderzak i wgniatając klapę. O ile klape się zrobi, to tylny zderzak chciałbym dorobić już nieco solidniejszy z rur bo używka to bez sensu.
Kudłaty wklejał fotki ale nie chodzą, może ktoś jeszcze z szanownej gawiedzi forumowej ma jakoweś zdjęcia ciekawych i TANICH rozwiązań.
Kudłaty wklejał fotki ale nie chodzą, może ktoś jeszcze z szanownej gawiedzi forumowej ma jakoweś zdjęcia ciekawych i TANICH rozwiązań.
Darz Bór!
http://www.demello-offroad.com//catalog ... c9488d32ba
zobacz tutaj w ramach inspiracji , ja buduje do hilla jeden z nich z elementami chroniacymi boki.... juz kilka razy magnetyzm drzew przekonal mnie ze warto to w koncu zrobic bo dupsko w hillach lubi wozic
zawsze mozna tez zrobic podwojna rure, jedna nad druga to chyba najtansza wersja i nawet niezdolny kowal nie spier..oli
zobacz tutaj w ramach inspiracji , ja buduje do hilla jeden z nich z elementami chroniacymi boki.... juz kilka razy magnetyzm drzew przekonal mnie ze warto to w koncu zrobic bo dupsko w hillach lubi wozic
zawsze mozna tez zrobic podwojna rure, jedna nad druga to chyba najtansza wersja i nawet niezdolny kowal nie spier..oli
http://www.demello-offroad.com//catalog ... c9488d32ba
Re: Dorobić tylny zderzak do 4R
Witam.
Pozdrawiam.
Kudlaty.
p.s. jak chcesz to mogę na szybko kliknąć kilka fotek i podesłać Tobie na maila
No niestety w związku z przenosinami na inny serwer nie uaktualizowałem tego działu i tego taki efekt. Jak tylko mi się uda to naprawić to się postaram coś z tym zrobić.Glina pisze: Kudłaty wklejał fotki ale nie chodzą, może ktoś jeszcze z szanownej gawiedzi forumowej ma jakoweś zdjęcia ciekawych i TANICH rozwiązań.
Pozdrawiam.
Kudlaty.
p.s. jak chcesz to mogę na szybko kliknąć kilka fotek i podesłać Tobie na maila