ale przynajmniej o pr dbają

Moderator: Mroczny
sam sobie odpowiedziałeś "... za grosz..." i to nie małyPiRoman pisze:Ja rozumiem i wiem o co chodzi. Pytanie po jaki ... no, po jaki...?
....
Dobre pytanie...piotr-stihl pisze:....tym oszustom do dupy się prokurator nie dobrał za zmarnowanie pieniędzy ?
No mów...galileo pisze:
jest kasa...jest człowiek...dać mu za nic? nie nie ktoś się czepi i trzeba będzie się tłumaczyć/ dymisjonować itd... lepiej go "nagrodzić"Liroz pisze: powstaje wiele nowych, ich twórcy są obsypywani narodami, no kręci się
No to że Tundra jeździ, nawet po wydmach, to raczej normalne. To chyba samochód terenowy? Tyle, że on ma jeszcze pływac, nie unosic się na wodzie tylko pływac i dodatkowo umożliwic akcję ratunkową, ale to chyba komuś umknęłoSamaeli pisze:Powiem tyle zazdrość wam dupę sciska!!!
Tundra ważyła 3250kg i stad były robione testy hamulców. Przeszły pozytywnie. Robił je PIMOT katując Tundre cały dzień. Koło po co tak wielkie koło Ciekawe a po co CI ponton skoro sam możesz się unosić jak spławik. Felgi jak na bulwar??? A znajdź mi seryjne koła do tundry 5x150 które wejdą na tak wielkie tarcze z zaciskami!!! A teraz znajdź w Polsce oponę która robi w terenie i wchodzi na 18" felgę i aby było to co najmniej 38". Wyobrażasz sobie ratownika SAR który jedzie na ratunek po plaży na Quadzie?? Z przyczepą pełną sprzętu ratowniczego?? Po przejechaniu kilku kilometrów sam by potrzebował pomocy. Tundra miała robiony testy na plaży i wydmach w Łebie i przeszła je wzorowo.
A zresztą ........w dupie to mam!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości