banalne pytanie - runner
Moderator: Mroczny
tylko dlaczego we Wloclawku, jak ma tablice WI lub WT ?
Wloclawek to chyba CW?
Wloclawek to chyba CW?
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
- Marek Glinka
- Marek Glinka
No dobra a ten pierwszy?Ryszard Giedrojć pisze:Jestem na etapie wałkowania tych dwóch ofert. Ta z automatem kupiona w Polsce. Jakieś sugestie ?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2039059
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2030708
Marecki jestem......
Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

- Ryszard Giedrojć
-
Jadę do Krosna w środe, więc proszę o uwagi. Facet w rozmowie tel. przyznał, że w kilku miejscach trzeba zrobic poprawki blacharskie-kosmetyczne. Sam nie robił, by nie wzbudzać podejrzeń u klienta. Zapewnia, że mechanicznie stan bdb. zwłąszcza silnik. Co z tą buda, ile będzie kosztowało dźwignięcie, bo cena jest do negocjacji. Ja nim i tak wjade na rutynowy przegląd do jakiegoś ASO, ale im więcej uwag to lepiej. Gdzie jeszcze szukać korozji, by zbic cenę.
żeby pokusa była większa facet ma też do zbycia dyskotekę 3,9 młodszą o dwa lata, w automacie i zmniejszym przebiegiem, więc jestem trochę jak odstawiony alkoholik, bo obiecałem odpocząć sobie od LR. Z tym, że Runnerem wydole bez gazowania, a w dyskotece to już bym poległ finansowa.
żeby pokusa była większa facet ma też do zbycia dyskotekę 3,9 młodszą o dwa lata, w automacie i zmniejszym przebiegiem, więc jestem trochę jak odstawiony alkoholik, bo obiecałem odpocząć sobie od LR. Z tym, że Runnerem wydole bez gazowania, a w dyskotece to już bym poległ finansowa.
korozja:
progi - szczególnie tył przy łączeniu z błotnikiem,
szpody drzwi,
ranty błotników,
góra drzwi pod uszczelkami,
klapa przy uszczelce tylnej szyby i w okolicach ramki tablicy rejestracyjnej
Dźwiegnięcie tyłu będzie kosztowało różnie w zależności od tego co chcesz robić - podkładki ok. 200 zł, całe tylne zawieszenie nawet do 3000 zł.
Silnik koniecznie rozgrzej zanim zdecydujesz się na kupno - rozgrzej mam na myśli przejechać około 30km i wtedy sprawdzaj czy ok.
Sprawdź też tył ramy (pod kufrem - wyjmij koło zapasowe).
Na razie tylko tyle do głowy mi przychodzi.
progi - szczególnie tył przy łączeniu z błotnikiem,
szpody drzwi,
ranty błotników,
góra drzwi pod uszczelkami,
klapa przy uszczelce tylnej szyby i w okolicach ramki tablicy rejestracyjnej
Dźwiegnięcie tyłu będzie kosztowało różnie w zależności od tego co chcesz robić - podkładki ok. 200 zł, całe tylne zawieszenie nawet do 3000 zł.
Silnik koniecznie rozgrzej zanim zdecydujesz się na kupno - rozgrzej mam na myśli przejechać około 30km i wtedy sprawdzaj czy ok.
Sprawdź też tył ramy (pod kufrem - wyjmij koło zapasowe).
Na razie tylko tyle do głowy mi przychodzi.
Darz Bór!
- Ryszard Giedrojć
-
Miałem na myśliu zwykły przeglad w stacji diagnostycznej, bo nawet nie wiem czy ASO toyki jest w Krośnie. Zawsze o hamulcach i zawieszeniu cos powiedza, a to tylko stówka.
Na temat silnika facet pieje z zachwytu, ale zadnych konkretów. On przyjechał na kółkach ze Szwajcarii i stąd jego entuzjazm. Ma ponoc ksiązke serwisową.
Na temat silnika facet pieje z zachwytu, ale zadnych konkretów. On przyjechał na kółkach ze Szwajcarii i stąd jego entuzjazm. Ma ponoc ksiązke serwisową.
Zarządaj badania emisji CO2 a przy okazji wyjdzie parę innych parametrów muszą mieć sprzęt do tegoRyszard Giedrojć pisze:Miałem na myśliu zwykły przeglad w stacji diagnostycznej, bo nawet nie wiem czy ASO toyki jest w Krośnie. Zawsze o hamulcach i zawieszeniu cos powiedza, a to tylko stówka.
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Ryszard Giedrojć
-
- Ryszard Giedrojć
-
- Ryszard Giedrojć
-
życieRyszard Giedrojć pisze:No i cały pogrzeb na nic. Przygotowałem sie na 10-godzinną nocną podróż PKP do Krosna, zadzwoniłem żeby potwierdzić, a tu gość zameldował, że własnie Runner został przed chwilą sprzedany.

wytrwałości landek do którego sie przymierzałem z 2 miesiące też został mi sprzedany z przed nosa

prawda emsi

prawda, prawdaKwiatec pisze: wytrwałości landek do którego sie przymierzałem z 2 miesiące też został mi sprzedany z przed nosa
prawda emsi

CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
no pewnie że nie twoja miała klimę i tylko tego mi szkoda ale moja za to wiele innych gadżetów posiadałaemsi pisze:prawda, prawdaKwiatec pisze: wytrwałości landek do którego sie przymierzałem z 2 miesiące też został mi sprzedany z przed nosa
prawda emsiale chyba nie żałujesz swojego zakupu

kiedy jakiś zlocik