Nowy w temacie.... Proszę o porady i sugestie LJ73
Moderator: Mroczny
Nowy w temacie.... Proszę o porady i sugestie LJ73
Witam kolegów i koleżanki.....
od kilku dni jestem włascicielem LJ73.... Fajny traktorek, w terenie daje radę, na asfalcie mułowaty ale tez idzie jakoś...... Jeżeli macie jakieś sugestie w sensie na co uważać albo jakieś ciekawe patenty to dawajcie....
Czy można jakoś w miarę tanim kosztem i nie niszcząc (nie osłabiając) silnika podnieść moc....?
Czy zestaw TrailMaster +50mm to dobry pomysł
Jakie oponki na zimę do tego wrzucić....?
O a może orientuje się ktoś gdzie dostać tylną kanapę do tego autka....?
To tylko kilka pytań..... Wiem wielu z Was odeśle mnie do opcji szukai itd.... Proszę jak macie mnie odsylać, to nie piszcie.......
POZDRAWIAM WSZYSTKICH GORACO I BŁOTNIŚCIE......
A i jeszcze coś....? Może jeździ ktoś nad Wisłę w okolice Otwocka...?
od kilku dni jestem włascicielem LJ73.... Fajny traktorek, w terenie daje radę, na asfalcie mułowaty ale tez idzie jakoś...... Jeżeli macie jakieś sugestie w sensie na co uważać albo jakieś ciekawe patenty to dawajcie....
Czy można jakoś w miarę tanim kosztem i nie niszcząc (nie osłabiając) silnika podnieść moc....?
Czy zestaw TrailMaster +50mm to dobry pomysł
Jakie oponki na zimę do tego wrzucić....?
To tylko kilka pytań..... Wiem wielu z Was odeśle mnie do opcji szukai itd.... Proszę jak macie mnie odsylać, to nie piszcie.......
POZDRAWIAM WSZYSTKICH GORACO I BŁOTNIŚCIE......
A i jeszcze coś....? Może jeździ ktoś nad Wisłę w okolice Otwocka...?
Nie wiem co tam masz za silnik ale chyba 2.4 td, więc można podnieść moc porzez założenie mocniejszej turbiny( jeszcze zależy jaką masz turbinę bo były montowane dwa rodzaje. Jest tylko jeden problem, trzeba znaleść naprawdę dobrego fachowca coby to ładnie zgrał z pompą no i zakupić skarbonkę na zwiększone wydatki w CPN.
Ale skracasz zdrowaśki wyprzedzając tira.
Jeśli chodzi o kanapę to jest problem, chociaż ja dwa lata temu poszukałem i dosyć tanio kupiłem. Ale wołali czasami 700-800zeta
.
Niewiem jak teraz.
Tak sama jest w 70
Zawieszenie - opcja szukaj lift, zawieszenie

Jeśli chodzi o kanapę to jest problem, chociaż ja dwa lata temu poszukałem i dosyć tanio kupiłem. Ale wołali czasami 700-800zeta

Niewiem jak teraz.
Tak sama jest w 70
Zawieszenie - opcja szukaj lift, zawieszenie
Ufaj Bogu, ale Hi-lifta miej na pace.
Re: Nowy w temacie.... Proszę o porady i sugestie LJ73
Sprobuj na zime AT-eki, nie wiem czy nie szkoda kasy na zimowki, jesli nie jezdzisz non-stop po zasniezonych gorach. W koncu zima w Wawie i okolicach nie jest taka sroga, zwlaszcza w tym sezonie. Ja w Hilu mialem AT i cala zime dalo rade, w 4R mam MT, w J70 tez ... i troche zwolnilemkorzenny pisze:Jakie oponki na zimę do tego wrzucić....?

Kanapy poszukaj na gieldzie. Jeden czlowiek wyprzedaja 77 na czesci, ja wzialem od niego pasy tylne, to i kanape moze jeszcze ma. Szukaj f-1 cos tam..,.
Pozdrowienia
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
Kanapę znalazłem..... W Katowicach..... W niedzielę pojadę jeszcze na Słomczyn rozejrzę się za kanapą i za ATkami, najlepiej BFG..... Jakieś sensowne używki musze zanabyć......
Orientujecie się może jak liczona jest przesyłka taka jak kanapa...? Czy z rozmiaru czy z kilograma.....? I ile czasu idzie...?
Orientujecie się może jak liczona jest przesyłka taka jak kanapa...? Czy z rozmiaru czy z kilograma.....? I ile czasu idzie...?
Nie no to tak.......... Ale już przyzwyczaiłem się..... no i nabrała wigoru toyotka..... trochę ją ciągnę.... a poprzedni własciciel pomijając wyprawy typu "Kozackie...." po mieście jeździł nią spokojnie...... Odkąd ją kupiłem jakoś jakby się odmuliła.....
A i tak na trasie Otwock-Wawa i po Wawie takie muły jeżdżą i to takimi furami..... Moja toyotka ciągle musi wyprzedzać, hehe.....
A i tak na trasie Otwock-Wawa i po Wawie takie muły jeżdżą i to takimi furami..... Moja toyotka ciągle musi wyprzedzać, hehe.....
ale Ty jesteś... ujmującykorzenny pisze:Nie no to tak.......... Ale już przyzwyczaiłem się..... no i nabrała wigoru toyotka..... trochę ją ciągnę.... a poprzedni własciciel pomijając wyprawy typu "Kozackie...." po mieście jeździł nią spokojnie...... Odkąd ją kupiłem jakoś jakby się odmuliła.....

robok rzępoli w harapuciu
nie wiem, czy sie zrozumielismy - nie mialem na mysli podciecia samych dolnych rogow rury, tylko podgięcie koncówek zderzaka na wysokosci kół... podcięcie rogow zreszta tez sie przydaChaos pisze:szło podciąć do góry, ale tak mi się bardziej podoba i ... nie przeszkadza jak naraziesebastian dziurdzik pisze:fajno ruła... a nie szło tych rogów podgiąć do góry !?!?!?

robok rzępoli w harapuciu
Zajrzyj tu , na stronę konstrukcje i modernizacje .Toyota
http://www.pitbull-4x4.pl/realizacje.html
http://www.pitbull-4x4.pl/realizacje.html
FIGHT NO MORE
To nie prawda co Ci mówiła mama, że przemoc nie rozwiązuje problemów.
www.pitbull4x4.pl
www.pitbull4x4.pl
No coś takiego jak w Twojej Toyotce.... Chciałem to zrobić jutro lub pojutrze przed moim wyjazdem w góry ale nie wiem czy się wyrobię.... to niby dzień roboty tylko, ale muszę ten dzień mieć, hehe.....
A gdzie można tanio kupić takie akcesoria jak szekle, kinetyk, kirfor może, narzędzia typu siekiera, szpadel......?
A gdzie można tanio kupić takie akcesoria jak szekle, kinetyk, kirfor może, narzędzia typu siekiera, szpadel......?
W necie lub na Placu Grzybowskim firma Linsznur
FIGHT NO MORE
www.pitbull4x4.pl
www.pitbull4x4.pl