Rama 4 runner 2005 Land Cruiser 120 - to samo?
Moderator: Mroczny
Re: Rama 4 runner 2005 Land Cruiser 120 - to samo?
Co Ci znowu za pomysl po glowie lazi ? 

Daihatsu Rocky - na zawsze
Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny
Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny
nie sądzę - ale pytaj rokfora
-
-
Ja też nie wiem
Ale też nie sądzę.
Różnice - o ile są - nie będą wielkie, ale nawet minimalne sprawią, że do "bolt on" będzie sporo roboty

Różnice - o ile są - nie będą wielkie, ale nawet minimalne sprawią, że do "bolt on" będzie sporo roboty

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
Już tłumaczę.
Wujek kumpla sprowadził sobie z juedeju na mienie przesiedleńcze świeżą tojotę 4 runner. Jak to janusz-polonus umyślił se, że będzie tu jeżdził jak przyjedzie raz n święta. Oczywiście z planów wyszłą dupa i auto wcale nie latało. Tylko kumpel czasami auto gdzieś przegonił.
No ale w autku z jueseju zaczął pojawiać się nalot na ramie. No to co zrobili janusze? BAM!... biteks.
No i zaczęło dopiero wpierdzielać.
Jak zaczęło wpierdzielać, tak się kumpel zesrał.
Ja mu mówię - słuchaj, sprzedaj mi tego złoma za czapkę gruszek najwyżej se ramę z j120 naruchać toć hamburgery zaznają że to samo.
No i dobra, mówi ziomek, wujek auto sprzeda - cena ustalona, ale wiedz, że rama sito.
dobra, biere mówię.
No i oczywiście okazało się, że w tym kraju nawet dobrym kumplom nie można ufać.
Niestety ziomek mnie perfidnie oszukał...
Rama okazała się mieć jakiś nalot, bitex odpadł, ale pod spodek nadupcaliśmy majzlem i młotem i nic. Rama dzwon.
I tak zostałem ze sprawną tojotą w zajebistym stanie, niebitym amerykanem, z mikroprzebiegiem, kupioną za czapkę gruszek...
Jak żyć?
Wujek kumpla sprowadził sobie z juedeju na mienie przesiedleńcze świeżą tojotę 4 runner. Jak to janusz-polonus umyślił se, że będzie tu jeżdził jak przyjedzie raz n święta. Oczywiście z planów wyszłą dupa i auto wcale nie latało. Tylko kumpel czasami auto gdzieś przegonił.
No ale w autku z jueseju zaczął pojawiać się nalot na ramie. No to co zrobili janusze? BAM!... biteks.
No i zaczęło dopiero wpierdzielać.
Jak zaczęło wpierdzielać, tak się kumpel zesrał.
Ja mu mówię - słuchaj, sprzedaj mi tego złoma za czapkę gruszek najwyżej se ramę z j120 naruchać toć hamburgery zaznają że to samo.
No i dobra, mówi ziomek, wujek auto sprzeda - cena ustalona, ale wiedz, że rama sito.
dobra, biere mówię.
No i oczywiście okazało się, że w tym kraju nawet dobrym kumplom nie można ufać.
Niestety ziomek mnie perfidnie oszukał...
Rama okazała się mieć jakiś nalot, bitex odpadł, ale pod spodek nadupcaliśmy majzlem i młotem i nic. Rama dzwon.
I tak zostałem ze sprawną tojotą w zajebistym stanie, niebitym amerykanem, z mikroprzebiegiem, kupioną za czapkę gruszek...
Jak żyć?
tel: 600298546
Ooo faktycznie cinzko 

Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny
Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny
Wiem, że centusie to oszczędne chłopy...dlatego podbijam swoją pierwszą propozycję - i daję wiadro śliwek i cztery dynie po 35 kg każda( przeliczając na pln wyjdzie jakie 2 tysiące). 

Zbowid

Swoją drogą ,jestem w ty m aucie coraz bardziej zakochany.
Zapierdala wściekle (7,9 do setki), wygodne, jest terenówką, ma prezencję, ma torsena, pakowne i włazi butla z lpg 102 litra. Wersja limited, więc ma wszystkie ficzery jakie były możliwe, 9 głosników, jbl synthesis, szyber i grzanie dupci.
Zapierdala wściekle (7,9 do setki), wygodne, jest terenówką, ma prezencję, ma torsena, pakowne i włazi butla z lpg 102 litra. Wersja limited, więc ma wszystkie ficzery jakie były możliwe, 9 głosników, jbl synthesis, szyber i grzanie dupci.
tel: 600298546
-
-
Wersja limited powinna też mieć reduktor "multi mode" - coś jak miśkowy superselect. Fajna opcja, bo oszczędza wachę na autostradowych przelotach - i fajnie laczka pali ... 

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
Daj pokazac jak to smiga.Ba pisze:Swoją drogą ,jestem w ty m aucie coraz bardziej zakochany.
Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny
Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny