Toyka Setka, eFJota, 120 4L, lub ...
Moderator: Mroczny
Re: Toyka Setka, eFJota, 120 4L, lub ...
W końcu duża częśc mylr to przesiedleńcy z TEGO forum 

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Polecam tlc.org.pl
Poziom pluszu do porzygu.
A jeszcze lepsze jest camperteam.pl sweetbrokacik w wersji oldfart travel. Powinni dodawać do loginu namiar na psychoterapeutę.
A jeszcze lepsze jest camperteam.pl sweetbrokacik w wersji oldfart travel. Powinni dodawać do loginu namiar na psychoterapeutę.
tel: 600298546
Pozwoliłem sobie kolego rzucić okiem na twoje posty na tym forum z ostatniego roku,( na więcej nie miałem nie tyle czasu co ochoty) rzuciłem też okiem co to jest ten sweetbrokacik i uwierz mi to jest miejsce dla ciebie idealne,tam też nikt nie pisze na temat i z sensem.Ba pisze:Polecam tlc.org.pl
No i co sobowtórze? Pojechał Ci aż miło
Łkasz już w kąciku?

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
-
-
Inaczej się dyskutuje - jak się zna ludzi z reala
Na TLC spora część userów zna się osobiście - więc i jakoś poziom kultury wypowiedzi jest .... conajmniej inny, niż w przypadku anonimowości. Tutaj zresztą też tak jest - tyle że udział userów anonimowych jest sporo większy.
Natomiast jakiekolwiek portale ogólne - to (pod względem kultury dyskusji) dno i wiele metrów mułu. Właśnie dlatego, że anonimowość uwalnia wszelkiej maści trole - więc ci kulturalniejsi nawet nie podejmują dyskusji.

Natomiast jakiekolwiek portale ogólne - to (pod względem kultury dyskusji) dno i wiele metrów mułu. Właśnie dlatego, że anonimowość uwalnia wszelkiej maści trole - więc ci kulturalniejsi nawet nie podejmują dyskusji.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
wieczorem do podusiKabal pisze:No i co sobowtórze? Pojechał Ci aż miłoŁkasz już w kąciku?

przecież on jest jednym z adminów na swetbrokaciku ......jak byś dobrze się tam wczytał to byś zobaczył jego posty , słabo szukałeś1964as pisze:Pozwoliłem sobie kolego rzucić okiem na twoje posty na tym forum z ostatniego roku,( na więcej nie miałem nie tyle czasu co ochoty) rzuciłem też okiem co to jest ten sweetbrokacik i uwierz mi to jest miejsce dla ciebie idealne,tam też nikt nie pisze na temat i z sensem.Ba pisze:Polecam tlc.org.pl
\ten As to chyba od Joachima 

Zbowid

No proszę Cię - jakaż dyskusja jest na TLC. Przeciez tam wypowiada się wyłacznie grono wzajemnej adoracji. To forum istnieje jedynie dla kilku osób i ich biznesów, nic tam innego się nie dowiesz ( chyba że od Ciebie i to najlepiej przez priv).rokfor32 pisze:Inaczej się dyskutuje - jak się zna ludzi z realaNa TLC spora część userów zna się osobiście - więc i jakoś poziom kultury wypowiedzi jest .... conajmniej inny, niż w przypadku anonimowości. Tutaj zresztą też tak jest - tyle że udział userów anonimowych jest sporo większy.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
-
-
Bo ja nie wyceniam (przynajmniej jeszcze
) swoich wpisów. Ale lajf is brutal - sam wiesz
Do tego, żeby nasze fora tematyczne wyglądały jak fora amerykańskie (na przykład) jeszcze sporo czasu musi upłynąć. O ile temat OR w PL nie umrze wcześniej z przyczyn naturalnych ...
Dlatego ja cenię sobie to co jest (czyli wymianę poglądów, niekoniecznie rzeczowych), a nie ubolewam nad tym, czego nie ma. Bo przekształcenie foruma (tego czy TLC) w ściśle merytoryczne (jak elektroda na przykład) oznaczało by w praktyce śmierć takiego forum.
Ta dyskusja w dziale toyoty jest pierwszą obszerniejszą od kilku miechów. i tylko dlatego - że przeszła w dyskusje o bzdetach ...

Dlatego ja cenię sobie to co jest (czyli wymianę poglądów, niekoniecznie rzeczowych), a nie ubolewam nad tym, czego nie ma. Bo przekształcenie foruma (tego czy TLC) w ściśle merytoryczne (jak elektroda na przykład) oznaczało by w praktyce śmierć takiego forum.
Ta dyskusja w dziale toyoty jest pierwszą obszerniejszą od kilku miechów. i tylko dlatego - że przeszła w dyskusje o bzdetach ...

Rokfor...Ty się lepiej uprzejmie nie wychylaj z "ą" i "ę" w sprawie TLC forum. Nie siej wiatru bo się dowiesz za dużo...pardon...zbierzesz burzę.
Ty już lepiej pisz o podatkach, masz talent. Albo conajmniej o toytoyowych gratach
Bo Zibi wie co-nieco, ja wiem co-nieco i paru tu piszących wie co-nieco o tym ...... tu sobie dośpiewaj solo.
Ty już lepiej pisz o podatkach, masz talent. Albo conajmniej o toytoyowych gratach

Bo Zibi wie co-nieco, ja wiem co-nieco i paru tu piszących wie co-nieco o tym ...... tu sobie dośpiewaj solo.
-
-
Nie mam zajawki na "zbawianie świata". Ani zajawki, że ma coś być po mojemu - bo tak i uj
Pewnie temu całkiem dobrze pisze się mi i tu, i tam. Mimo, że tez wiem "conieco"
Liczą się ludzie - przyjedź na Campa, to zobaczysz dla kogo klepię w klawiaturę - i ile ludzi to jest "forum". Daleko więcej niż kilka
Świat nie jest idealny - i bardzo dobrze, bo był by wtedy obrzydliwie nudny 

Pewnie temu całkiem dobrze pisze się mi i tu, i tam. Mimo, że tez wiem "conieco"

Zią mi tak pocisnął, aż mi hemoroidy popękały. Odezwę sie za tydzień jak wyjdę z cugu.Kabal pisze:No i co sobowtórze? Pojechał Ci aż miłoŁkasz już w kąciku?

tel: 600298546
Zielone ludziki liczą na focha i polewkę… klasyczny element wojny hybrydowej. 

KDJ 120