Hilux 2015-16 Double cab
Moderator: Mroczny
Re: Hilux 2015-16 Double cab
Ale ISUZU to nie legenda offrołdu, nie jest koszerne 
Position between East and West makes it ideal for a home base while travelling around the world...
U nas nie to nie... ale na świecie to jak najbardziejQuentil pisze:Ale ISUZU to nie legenda offrołdu, nie jest koszerne
i niech tak pozostanieQuentil pisze:Ale ISUZU to nie legenda offrołdu, nie jest koszerne
Amen 
Position between East and West makes it ideal for a home base while travelling around the world...
Kurcze, jakos to isuzu nie przemawia do mnie. Mam jakies uprzedzenia... jak do tesciowej. Ale moze w zasadzie warto przemyslec temat, no i wzasc pod uwage cene...Adamo pisze:Isuzu D-max![]()
Po ponad czterech latach pierwsza awaria... żarówka postojowa się przepaliła![]()
Śladów rudej całkowicie brak. Nawet w miejscach podrapanych![]()
Wymieniam tylko oleje i filtry. Po 90tys. klocki hamulcowe. Po ponad 100tys. amory i sprężyny przód (ale to zachcianka +2", a nie konieczność).
Przejedź się. Warto. Według mnie lepiej się jeździ niż pozostałymi 
http://www.europe4x4mag.com/2016/03/03/ ... k-chassis/ nie tylko navara gnije i się łamie patrz zjęcia na dole linku
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup
790-71-74-74
Masakra!
nie podjudzaj po ceny znowu pójdą w góre jak z Trooperami, ostatnio jakieś szaleństwo
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze