Po pierwsze nie wiem, co to jest "black RTV silicone"/to chyba jakiś czarny poliuretan czy cóś
Aaaa i jeszcze jedno. Czy tam jest rzeczywiście jakaś śruba regulacyjna od spodu/bo nie zaglądałem/?
Moderator: Mroczny
Wkład - szkło.LX450 pisze:Ten RTV silicone to po prostu silikon motoryzacyjny (a co? myśleliście, że radio i telewizja...), czyli taki jaki się kupuje w sklepach samochodowych. Często w kolorze czarnym lub pomarańczowym. Chociaż ten pomarańczowy ma nazwę FIPG i uszczelnia się nim miski, dyfry i skrzynie...
A która część lusterka Ci drga? Cała obudowa czy tylko sam wkład/szkiełko?

Miałem to samo w Pajero. Od spodu lusterka masz dziurkę... Wsadzasz tam śrubokręt (krzyżaka), szukasz śruby (może potrwać kilka minutZachary pisze:Wkład - szkło.
Odnalazłem opisaną w linku dziurkę na spodzie lusterka, w któej siedzi pewnie jakaś śruba regulacyjna. Pójdę póki co tym tropem.
Bullitt pisze:...Drako- spróbuj wyciągnąc szkło i normalnie je wkleić. Pewnie masz uszkodzony ząbek wcisku...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości