HDJ 80 97r może mieć blokady LSD w obu mostach?? Jak to...
Moderator: Mroczny
HDJ 80 97r może mieć blokady LSD w obu mostach?? Jak to...
HDJ 80 97r może mieć blokady LSD w obu mostach?? Jak to działa w praktyce? Jeśli jest to lipa to czy można coś tam wmotać? Właśnie opyliłem syfa i wracam do hdj. Jestem w trakcie poszukiwań.
chyba wogole takich blokad nie bylo ( chyba ze wsadzili tylnia grusze na przod ) , bo byloby to niebezpiczne.
mysle ze kylon lub inny znacwca mechaniki toyot sie bedzie musial wypowiedziec
czasami sprzedawcy udowadniaja kwadratowe jaja.
Zapytaj sie czy lsd sie wlacza wlacznikiem po lewej stronie kierownicy , to bedziesz wiedzial co to za lsd heh
mysle ze kylon lub inny znacwca mechaniki toyot sie bedzie musial wypowiedziec
czasami sprzedawcy udowadniaja kwadratowe jaja.
Zapytaj sie czy lsd sie wlacza wlacznikiem po lewej stronie kierownicy , to bedziesz wiedzial co to za lsd heh

jesli to ta HDJ-otka z Tarnowa to sobie odpusc, bylo juz o tym w innym poscie - "dwie blokady co sie same ..." i szkoda ze jeszcze kawy nie robia
szerokim lukiem wprost do swiatecznego stolu
pozdrowienia
szerokim lukiem wprost do swiatecznego stolu

pozdrowienia
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl
A coś jeszcze o tej z Tarnowa?? Byłem tam i oglądałem. Tapicerka faktycznie syf. Podsufitka do odratowania silnik moim zdaniem ładnie pracował. Nie był szykowany pod jelenia (karcher itp.)nie ma wycieków poza wężem wspomagania. Faktycznie koleś pitoli, że ma blokadę obu mostów, ale mi się wydaje, że tylko tylni most ma LSD. Prosiłbym jednak o weryfikację mojej opinii, ponieważ chyba ją kupię. Bardzo mi na tym zależy.