HDJ 80 czy warto ją kupić !
Moderator: Mroczny
HDJ 80 czy warto ją kupić !
Cześć jestem tu nowy. Pytanie jak w temacie, może ktoś z Was zna ten samochód ?
http://moto.allegro.pl/item195070633_to ... alny_.html
http://moto.allegro.pl/item195070633_to ... alny_.html
Disco I, HDJ 80
-
-
kiera juz byla obszywana...
wiec ten przebieg to może być MIT...
no chyba ze pies pogryzł jak starsza pani stała pod sklepem jak co tydzien kiedy to ja z garażu wyciągała w tym celu... jadąc tylko po autostradzie oczywiscie...
pyzatym najbogatsza wersja a nie ma klimy w automacie...
chyba ze "klekoty" niegdy nie miały ... 

no chyba ze pies pogryzł jak starsza pani stała pod sklepem jak co tydzien kiedy to ja z garażu wyciągała w tym celu... jadąc tylko po autostradzie oczywiscie...

pyzatym najbogatsza wersja a nie ma klimy w automacie...

"G" -> G-UNIT - producentka adrenaliny...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
manual to widzę przeca ... widzę tez ze ma klime...ale manualna... a "wypasy" maja KLIME automatyczna...Elwood pisze:to przecie manual i z klimą. Ach te babcie...
Gdyby to prawda była...
NO...

ach te babcie i lekarze... najczęściej weterynarze ponoć...

i prawie zawsze użytkowane tylko po "autobanach" w Niemczech...

Klimę AUTO mają tylko LX450 oraz FZJ80 tylko w wersii 40 Anniversary. Reszta nie ma tego.
Poza tym skoro jeździła nim babcia to co robi fotelik dziecięcy... chyba, że zajebiście płodna ta babcia.
Po co też babci opony AT BFG w rozmiarze 285??
Cena też przesadzona i to mocno. Benzyniaki można już kupić za 40tys a tu klekot za tyle kasy? Jakby był za 37tys to jeszcze można... No ale tyle szmalu to nie lekka a SPORA przesada.
Poza tym skoro jeździła nim babcia to co robi fotelik dziecięcy... chyba, że zajebiście płodna ta babcia.
Po co też babci opony AT BFG w rozmiarze 285??
Cena też przesadzona i to mocno. Benzyniaki można już kupić za 40tys a tu klekot za tyle kasy? Jakby był za 37tys to jeszcze można... No ale tyle szmalu to nie lekka a SPORA przesada.
XJeep, oznacza to, że ktoś majstrował przy tym. Wszystkie, absolutnie wszystkie wersje 40-Ann. mają auto klimę. Zrób coś dla mnie i dla siebie... Usiądź na fotelu pasażera i pochyl się ku przedniej szybie. Z prawej strony, przy szybie są nawiewy. Jeśli obok nich masz przyklejoną taką czarną kulkę (średnica ok.15mm) to znaczy, że powinieneś mieć auto klimę. Dla zainteresowanych dodam, że jest to czujnik nasłonecznienia.
nie mam czujnika... mam manualna klime, nikt nie majstrowałLX450 pisze:XJeep, oznacza to, że ktoś majstrował przy tym. Wszystkie, absolutnie wszystkie wersje 40-Ann. mają auto klimę. Zrób coś dla mnie i dla siebie... Usiądź na fotelu pasażera i pochyl się ku przedniej szybie. Z prawej strony, przy szybie są nawiewy. Jeśli obok nich masz przyklejoną taką czarną kulkę (średnica ok.15mm) to znaczy, że powinieneś mieć auto klimę. Dla zainteresowanych dodam, że jest to czujnik nasłonecznienia.
nie mam tez blokad, ustwienia swiatel z kabiny, wycieraczek na lampach...
ale to najprawdziwsza 40-Ann

klient tak chcial i dostal...