Zdjęciajurgen pisze:Nie jestem płatnikiem Vat
A w wolnych chwilach robie cos takiego:
http://www.onephoto.pl/portfolio.php3?id_autora=38632

Moderator: Mroczny
Zdjęciajurgen pisze:Nie jestem płatnikiem Vat
A w wolnych chwilach robie cos takiego:
http://www.onephoto.pl/portfolio.php3?id_autora=38632
może jakieś zdjątka tych pań wrzucisz tuLX450 pisze:Elwood, robię niewiele kilometrów, może max 20tys rocznie. Taka praca... fotografuję kobiety, studio mam na parterze a mieszkam na piętrze, więc daleko do pracy nie mam. Chociaż często mi się zdarza wyskoczyć w plener albo w jakiś piasek.
a ja ciekaw jestem kiedy sie skończy sterowanie reduktorem za pomocą tych dziwnych przyciskówKylon pisze:Jaki silnik z RenaultNaczytałeś się bzdur na forum Nissana i teraz tu herezje szerzysz
. Mam na samochód gwarancję i się nie stresuję. Są założone większe koła oraz OME i jak na razie nic się nie dzieje. Te co maja obecnie 50 tyś sa właśnie z 2006 roku z pewnymi wadami wieku dzieciecego. Toyota też nie jest już robiona w Japonii tylko w RPA a na częściach możesz przeczytać Made in Brasil. Wszystkie marki uciekają z kosztów. Moim zdaniem kupowanie Hiluxa z małym silnikiem w przypadku możliwości zakupu z większym za te same pieniadze to wyrzucanie kasy.
To i ja do prośby się dołączę, bo ile można czytać o trzeszczących resorach, może teraz coś dla ducha....Kwiatec pisze:może jakieś zdjątka tych pań wrzucisz tuLX450 pisze:Elwood, robię niewiele kilometrów, może max 20tys rocznie. Taka praca... fotografuję kobiety, studio mam na parterze a mieszkam na piętrze, więc daleko do pracy nie mam. Chociaż często mi się zdarza wyskoczyć w plener albo w jakiś piasek.plisssssssssssss
Nie bez kozery zadałem to pytanie, ponieważ auto autorowi postu ma służyć "na wieki" i koszty eksploatacji chyba też są istotne.LX450 pisze:Elwood, robię niewiele kilometrów, może max 20tys rocznie. Taka praca... fotografuję kobiety, studio mam na parterze a mieszkam na piętrze, więc daleko do pracy nie mam. Chociaż często mi się zdarza wyskoczyć w plener albo w jakiś piasek.
To się nie broń i słuchaj się starszych.jurgen pisze:Jeszcze jedno pytanie.
Czy sa jakieś różnice w silnikach (wymienionych wcześniej), w ich tolerancji na podlejsze paliwo.
No i mam kłopot. Mama namawia mnie na J12. Ale się bronię.![]()
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość