przeciez ja tam jestem...mopar pisze:wystarczy spamer Olek
ogarnij sie

Moderator: Mroczny
przeciez ja tam jestem...mopar pisze:wystarczy spamer Olek
kąsaj bryłke debiluselim pisze:Hmmm.....zaglądam na tlc
- ma zajebisty plus ....brak pojeba olka
przeciez to twoje cechy kanalio, wypisz wymalujselim pisze: minus - jeden mod mnie grzeje ,brak mu poczucia humoru i dystansu do samego siebie
Dołączył i Hashid- Prezes Zarządu TLCOC, witamyKamiL200 pisze: Pozdrowienia dla Rycerzy TLC przeglądających ten temat
saddams- Addams- członek zarządu TLCOC
MaxLux- MaxLux moderator z TLC
Kylon-Kylon moderator z TLC
Remo-Remiołek moderator z TLC
ale oni i tak tego nie zrozumieją lans jest lans a wyprawa to wyprawa,Galik pisze:![]()
Tak na marginesie, nie żebym był złośliwy i nie dotyczy to tylko posiadaczy tujot - proponuję posiadaczom wypasionych świecidełek przeczytać historię p. Adriana - kto był ten wie o co chodzi
Nie stresuj się. Podpis się nie zmieni. A mimo przesiadki na patrola nie zostałem ekskomunikowany ze stowarzyszenia, alleluja...kaczor1202 pisze: no ale Franc na imprezy jeździ prawie Toyota ( kleszcz jak sam pisze jest na BJ-cie)
a w stowarzyszeniu WŁAŚCICIELI - tak się przecież tę nazwę tłumaczy (?!!!) niektórzy chwalą się w podpisie że właśnie się na Patrola przesiedli i jest super( no pewnie dziś jeszcze podpis się zmieni )
O władzach TLC jeżdżących w PLP na Suzuce już nie wspomnę
Oczywiście, że nie. Nawet o tym nie myśl...kaczor1202 pisze: Cóż, idąc tym tropem, zapytam w stowarzyszeniu właścicieli Patroli, czy mnie do swego grona z Toyotą przyjmą.
Nie masz. Ale czasami tak się zachowujesz. Niejednemu zresztą 11-latkowi będzie przykro, ponieważ nawet w tym wieku potrafi wykorzystać swą inteligencję lepiej niż na nabijanie postów i onanizm nad mojszą najmojszą marką i wszechracjączesław&jarząbek pisze:spoko. mam 11 lat, rodzice skołowali mi laptoka z tej takiej wiesz...promocji orange za złotówkę. na motorynce kuzyna kiedyś jedziłem to już mogę się wypowiadać.
kaczor1202 pisze:FIX , bardzo Ci dziękuje za wyczerpujące wyjaśnienie, teraz już rozumiem, że w stowarzyszeniu właścicieli Toyot nie trzeba być właścicielem takowej.
Cóż, idąc tym tropem, zapytam w stowarzyszeniu właścicieli Patroli, czy mnie do swego grona z Toyotą przyjmą.
Ale oni pewnie w działaniu kierują się logiką.
Fix ty masz patrola?? no to ładny gips przeczyli chopoki... dni twe policzone sąFIX pisze:kaczor1202 pisze:FIX , bardzo Ci dziękuje za wyczerpujące wyjaśnienie, teraz już rozumiem, że w stowarzyszeniu właścicieli Toyot nie trzeba być właścicielem takowej.
Cóż, idąc tym tropem, zapytam w stowarzyszeniu właścicieli Patroli, czy mnie do swego grona z Toyotą przyjmą.
Ale oni pewnie w działaniu kierują się logiką.
Pamiętaj, że ten "fanatyzm marki" jest raczej traktowany z przymrużeniem oka. Nie mniej jednak przed przystąpieniem do stowarzyszenia posiadałem toyotę... i to wciąż jest warunkiem.
A w ogóle jakie to ma znaczenie? Człowiek się liczy.
do wiosny to już zapomne jak wyglądasz. rusz dupę wcześniej.... choćby na browaraDamian pisze::*
wiosną trza się gdzieś karnąć
odświeżyć stare znajomości
Czesiu nie kłam ciebie nic nie wzrusza, nic a nicczesław&jarząbek pisze:a ta...
też mnie to wruszało zawsze
"yota-spot"
Kwiatec pisze:do wiosny to już zapomne jak wyglądasz. rusz dupę wcześniej.... choćby na browaraDamian pisze::*
te lala a ja to co??KamiL200 pisze:Dołączył i Hashid- Prezes Zarządu TLCOC, witamyKamiL200 pisze: Pozdrowienia dla Rycerzy TLC przeglądających ten temat
saddams- Addams- członek zarządu TLCOC
MaxLux- MaxLux moderator z TLC
Kylon-Kylon moderator z TLC
Remo-Remiołek moderator z TLC
tak bede mam być jak cholera nie zapomne ale bede. muszę cie zobaczyćDamian pisze:Kwiatec pisze:do wiosny to już zapomne jak wyglądasz. rusz dupę wcześniej.... choćby na browaraDamian pisze::*
u Gerca będę tej niedzieli, w Harendzie
wpadniesz?
szczerze to chyba nie masz nic mojego już ale sie mogę zastanowićDamian pisze:coś za bardzo Ci zależy...nie wiem czy czegoś Ci nie wiszę albo co...
do zobaczyska
aaa karwa przyjadę tujoto, bo LR w warsztacie, więc "ten pan może wejść"
no.Ingrid pisze:Nie masz. Ale czasami tak się zachowujesz. Niejednemu zresztą 11-latkowi będzie przykro, ponieważ nawet w tym wieku potrafi wykorzystać swą inteligencję lepiej niż na nabijanie postów i onanizm nad mojszą najmojszą marką i wszechracjączesław&jarząbek pisze:spoko. mam 11 lat, rodzice skołowali mi laptoka z tej takiej wiesz...promocji orange za złotówkę. na motorynce kuzyna kiedyś jedziłem to już mogę się wypowiadać.
Na pocieszenie nie jesteś sam, bo gdyby było inaczej to w ogóle nie byłoby tak durnego tematu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości