Dziecko mi sie urodzilo (nie doslownie), nie mam kiedy spacZachary pisze:Ty siê we¼ w koñcu wy¶pij to przestaniesz ziewaæpol pisze: Ja mysle ze mozna na nia z czystym sumieniem ziewnac

Moderator: Mroczny
To wypisz sobie delegację, wsiadaj w swoją "gwiazdę" i wal do mnie na Mazury. Dostaniesz przytulny pokoik na piętrze i się wyśpisz. A przy okazji zobaczymy jak się ma niemiecka myśl techniczna w konfrontacji z radziecką na mazurskich bezdrożach.pol pisze:Dziecko mi sie urodzilo (nie doslownie), nie mam kiedy spacZachary pisze:Ty się weź w końcu wyśpij to przestaniesz ziewaćpol pisze: Ja mysle ze mozna na nia z czystym sumieniem ziewnac
Moge zabrac swoja radziecka zabawkeZachary pisze:To wypisz sobie delegacjê, wsiadaj w swoj± "gwiazdê" i wal do mnie na Mazury. Dostaniesz przytulny pokoik na piêtrze i siê wy¶pisz. A przy okazji zobaczymy jak siê ma niemiecka my¶l techniczna w konfrontacji z radzieck± na mazurskich bezdro¿ach.pol pisze:Dziecko mi sie urodzilo (nie doslownie), nie mam kiedy spacZachary pisze: Ty siê we¼ w koñcu wy¶pij to przestaniesz ziewaæ
Twój lżejszy pewnie ale kto Ci powiedział, że mój to przedszkolak? Poza tym jest u mnie jeszcze 1234. Ursus 1234.pol pisze:Nie masz szans, moj to potworZachary pisze:I co będziemy sprawdzać, który lepszy?pol pisze:Moge zabrac swoja radziecka zabawke
Tez mam cos z UrsusaZachary pisze:Twój l¿ejszy pewnie ale kto Ci powiedzia³, ¿e mój to przedszkolak? Poza tym jest u mnie jeszcze 1234. Ursus 1234.pol pisze:Nie masz szans, moj to potworZachary pisze: I co bêdziemy sprawdzaæ, który lepszy?
Startuje na 1/4 i mnie uraziles, do tego chwalisz sie toyota, masz przerabanefelix pisze:A dla wyja¶nienia - ten "Sport dla ..." to powiedzienie zawodnika tej dyscypliny - nie chcia³em nikogo uraziæ...
A kto mowi o 2,4pol pisze:Dystans na 1/4 kazdy ma taki sam - 1/4 milifelix pisze:Tobyła CYTATA - najwyraźniej Twój kolega z toru ma więcej dystansu niż Ty.
A może tak 1/4 mili Jota i Gela?![]()
Jaka ta toyote chcesz wystawic przeciwko mojej geli ? hila 2.4D?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość