no witam, luzy na przekładni no cóż trza się przyzwyczaić, albo ew. znaleźć tańszą przekłądnię, ale to już zdaje się pisałem. Ja na razie po regenracji luzy zgubiłem, za to co jakiś czas dolewam 100ml płynu bo se wycieka

dam jej jeszcze szansę rok pożyć a potem będzie szrot i wstawianie nowej.
Co do obcierania to u mnie jak klapie przód (tak raz na 3miesiące) to korekta geometrii i przestaje obcierać.
Dobra rozpisuję się a tak naprawdę jeden problem mi został, którego nie mogę zlikwidować - właśnie ta przekrzywiona kierownica - geometrię miałem ustawianą przez ostatnie 0,5 roku 7 razy - za każdym razem komp pokazuje prawie idealne wartości - a kółko uparcie o jakieś 15-25 stopni w lewo przestawione. Generalnie nigdy idealnie prosto nie było, a po lifciku przodu to już uparcie tak zostaje (drążki ok, wszystkie badziewia w zawiesze odświeżone, geometria na kompie ok) -, leciutko ściąga maszynę w prawo, czy ktoś się z takim problemem spotkał - i czy zna magika który to potrafi w końcu poprawnie ustawić.
Tak mi się coś zdaje, że po lifcie przodu 4cm w górę to kąty ustawień zdaje się lekko powinny być inne niż fabryczne (nieszczęsny komp do nich dąży), ale jakie dokładnie? Może jakbym tę wiedzę tajemna posiadł i wylożył magikom od geometrii to w końcu by to ustawili prosto. Bo 7 razy próbowali i nie potrafią

A ja nie znam nikogo kto by miał taką zdolność.