Moderator: Mroczny
Marcin ... delikatnie mowiac przesadzasz - to to nie tylko z tekestem ale i z cena. Rudy ma prawo wolac tyle sa swoja bo :Marcin pisze:jak ktos jest udup i tego nie docenia to kupi pasc za 8 tysi...ale az mi go zal, ze narobi sie jak wol, straci czas a to bedzie polowa czubka gory lodowej...szkoda, ze nikt tego nie rozumie...rudy pisze:no dalej nie chca, na poczatku chcialem 18 co wydawalo mi sie cena uczciwa zwazywszy na to co zrobilem przy tym samochodzie, teraz mi zal ze stoi wiec dałem cenę naprawde OK ale widać musi czekać na swojego amatora,
to zycze udanej sprzedazy..choc teraz to Ci konkurencje robie w LC choc sa rozne![]()
Dobre - jesli rzeczywiscie w papierach ma hzj70 to moze byc ciekaweKylon pisze:http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 11&pokaz=t
No i następny HZJ. Szkoda tylko, że koleś chce zrobić interes życia i nie wie co sprzedaje
Ojej,ojej. Nie zadzwonie niestety.rudy pisze:Kartony zlustrowałem i rurki znalazłemchoć faktycznie mają drugie dno i jest całkiem spora szansa na wyrzucenie
![]()
kupilem tez kompresor i zapomnialem zeby byl na 24V ale w sumie to nie problem bo duza przetwornica juz zamontowana przeca![]()
Czarek zadzwon do mnie, Ty chyba nie dostajesz smsow albo cos masz z telefonem,
Ty se jaj nie rob, tylko pakuj sprzeta i w droge. Biznes moze poczekac. Miliony pozniej skonsumujesz.Kylon pisze:No właśnie Mister Czarek - nie mozna do Ciebie sie dodzwonić. Zostałeś wylosowany jako prowadzący moją grupę na Kozackich. Ja niestety nie jadę
No prosze Cie, troche wiecej rzeczy sie zebralo do kupy, a Ty zaraz miekasz. Nie no, tego sie po Tobie nie spodziewalem.Kylon pisze:Doba musiała by mieć 72 godziny, a ma tylko 24. Marne szanse widzę.
- po pierwsze wiesz co się dzieje u mnie
- po drugie samochód nie ruszony, a przekładni wciąż nie ma
- po trzecie przeprowadzka
- po czwarte jak zrobie sprzęta Romkowi i Markowi to na mój nie ma czasu
Kylon pisze:Z przekładni dupa - są w niej jednorazowe uszczelniacze i jest już nie do złożenia. Ma kszywy wałek główny ślimaka![]()
Możesz jutro przyjśc do mnie do roboty to dorobisz troszkęZaczynamy od 7 rano.
ze co z tym krytyzmem?:oZun pisze: @Marcin spuść ciśnienie - kozak jak widze to Ty jestes niezly .... ale jak kupowales Suze to jakos inaczej do tematu podchodziles .... wg twojego podejscia to powinienes zaplacic za nia co najmniej czyzby lekki hipokrytyzm
pozdrawiam
No nie, ja Cie prosze.Kylon pisze:Co do organizacji to każdy ma rozpisany plan do wykonania co do godziny włącznie ze mną.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość