Dokładnie takKylon pisze:Ja tam jestem zwolennikiem jazdy samochodem a nie go wożeniaMoja terenówka służy mi do wszystkiego, a nie tylko jako pompa do gnoju

Moderator: Mroczny
Dokładnie takKylon pisze:Ja tam jestem zwolennikiem jazdy samochodem a nie go wożeniaMoja terenówka służy mi do wszystkiego, a nie tylko jako pompa do gnoju
Nieeee, jestescie w bledzie, teraz to sie kupuje auto, do tego lawete, do tego drugie auto, co by to pierwsze pociagnac i odwala sie pocietego monstera. Jakies tam 33 cale, nawet na kozackich w grupie mielismy z 7 samochodow 4 na 35". NoDamian pisze:Dokładnie takKylon pisze:Ja tam jestem zwolennikiem jazdy samochodem a nie go wożeniaMoja terenówka służy mi do wszystkiego, a nie tylko jako pompa do gnoju
Moja krowa służy mi do jazdy na codzień, w trasę na wakacje i na weekend, do lajtowych (mniej lub bardziej) rajdów i wypraw w góry a nawet do pociągnięcia przyczepy z łajbą czy kempingu...general purpose car
A to innych klas nie bylo ze do tej go wrzuciliDamian pisze:Taaa...klasa turstyczna na lajtowej imprezie terenowo - turystycznej:
Przecież jedno z drugim się nie wyklucza a uzupełnia. Po to jest podział na klasy.Black pisze:jakoś ostatnio rozdrażniony jestem, już mnie powoli męczą takie najczęstsze rady i zaszufladkowania:
1) kupiłeś fajną rasową/klasyczną terenówkę - dokup lawetę i drugi wóz do ciągnięcia, uzbrajaj ją po zęby i pyć w najcięższym bagnie, a nie marnuj jej na czarnym
2) kupiłeś SUVa to z czarnego nie zjeżdżaj bo nam będziesz trasę/próby tarasował, krzywdę swojemu portfelowi robiąc
...a trzeci do jednego i drugiegoAdAm pisze: Tak naprawde to kasztanie tu sobie wesolo bo nuda w pracy
Jeden uywa autka 4x4 do ciagnienia przyczepy z jachtem czy konmi a drugi do taplania w blocie po klamki
AdAm pisze: Tak naprawde to kasztanie tu sobie wesolo bo nuda w pracy
Jeden uywa autka 4x4 do ciagnienia przyczepy z jachtem czy konmi a drugi do taplania w blocie po klamki. I nie ma co oceniac czy jeden jest OK a drugi nie. Obaj maja z tego frajde i o to chodzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość