witam i pytam

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
Black

Post autor: Black » ndz sie 13, 2006 9:31 pm

Cześć Xjar, witam w gronie.
Koledzy skończcie już polewanie, bo się do reszty "nowy" zestresuje :-) i jeszcze autobus sprzeda zanim kupi na dobre ;-).
Problem z "autobusem" (tak jakoś mój dostał przydomek) jest taki, że mało kto tym jeździ (na tym forum), a w terenie prawie nikt :P i co najwyżej znajdziesz parę ogólnych tekstów o "wrażeniach z używania".
Co do takich "pierdółek" do czego wajchy, prztyczki itd. to tylko "książka obsługi" ci zostaje (jak poprzedni własciciel zgubił, to niestety zostaje Ci ASO, tam dokupisz), bo na razie żadnej literatury nie ma do tego modelu.
Panowie Haynes zdaje się (przynajmniej 3 miesiące temu szukałem) kończy sią na modelu 80 z rocznika 97. O J9 nie raczono nic napisać, jak ktoś coś wie niech się podzieli w końcu tą wiedzą. W sieci, też nie zawiele się znajdzie :-(
Co do samej zabawy w terenie, to po raz kolejny powtórzę truizmy: opcja szukaj na tym forum i przede wszystkim "praktyka", a miło Cię przez długi czas będzie ten sprzęt zadziwiał.
Przy tym zastosowaniu do którego go nabyłeś, raczej dodatkowe bajery, wajchy i przyciski nie będą Ci długo przydatne, a jak Cię "bagno wciągnie" głębiej będziesz wiedział o jakie konkrety tu pytać :-)
A dwa aku, to ten model czasem tak ma seryjnie :-) mój też, i nie ma problemu z prądem :-)
Black LC KZJ95 ... "bulwar sprawny inaczej" ;-)
www.tlc.org.pl

Awatar użytkownika
xjar
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: xjar » pn sie 14, 2006 9:17 pm

Black pisze:Cześć Xjar, witam w gronie.
Koledzy skończcie już polewanie, bo się do reszty "nowy" zestresuje :-) i jeszcze autobus sprzeda zanim kupi na dobre ;-).
Problem z "autobusem" (tak jakoś mój dostał przydomek) jest taki, że mało kto tym jeździ (na tym forum), a w terenie prawie nikt :P i co najwyżej znajdziesz parę ogólnych tekstów o "wrażeniach z używania".
Co do takich "pierdółek" do czego wajchy, prztyczki itd. to tylko "książka obsługi" ci zostaje (jak poprzedni własciciel zgubił, to niestety zostaje Ci ASO, tam dokupisz), bo na razie żadnej literatury nie ma do tego modelu.
Panowie Haynes zdaje się (przynajmniej 3 miesiące temu szukałem) kończy sią na modelu 80 z rocznika 97. O J9 nie raczono nic napisać, jak ktoś coś wie niech się podzieli w końcu tą wiedzą. W sieci, też nie zawiele się znajdzie :-(
Co do samej zabawy w terenie, to po raz kolejny powtórzę truizmy: opcja szukaj na tym forum i przede wszystkim "praktyka", a miło Cię przez długi czas będzie ten sprzęt zadziwiał.
Przy tym zastosowaniu do którego go nabyłeś, raczej dodatkowe bajery, wajchy i przyciski nie będą Ci długo przydatne, a jak Cię "bagno wciągnie" głębiej będziesz wiedział o jakie konkrety tu pytać :-)
A dwa aku, to ten model czasem tak ma seryjnie :-) mój też, i nie ma problemu z prądem :-)

dzięki za zrozumienie,
już nim jeżdzę od poludnia i jest zajefajny, byłem w aso i zamówiłem jakąś knigę więc bedę wiedział więcej

PS w aso toyoty czułem się jak forum, na szczęście widze po blacku, ze nie wszyscy toyociarze tak mają

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pn sie 14, 2006 9:39 pm

xjar pisze:
PS w aso toyoty czułem się jak forum,
:)21
Przyzwyczajaj sie :)2
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
Zun

Post autor: Zun » pn sie 14, 2006 9:51 pm

xjar pisze: na szczęście widze po blacku, ze nie wszyscy toyociarze tak mają
No nie nie wszyscy ... jest wsrod nas kilku ktorzy lubia odpowiadac po kilkadziesiat razy na te same pytania :lol: . Ale oni sie juz koncza , bo w koncu dochodza do momentu kiedy pisza setna odpwoiedz na to same pytanie i .... i wtedy zaczynaja sie teksty w stylu o jakim mozna poczytac powyzej :)21

Ale nie poddawaj sie - a jak w koncu sie poddasz to na koncu wcisnij ikonke "Szukaj" - wtedy trafisz do celu i uzyskasz odpowiedzi na swe pytania :)21
Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek ;)

Awatar użytkownika
heniu

Post autor: heniu » czw sie 17, 2006 9:36 am

No to i ja pomoge jeszcze bardziej :wink: , chodziło mi o ten poradnik tak go można nazwać zwłaszcza dla Ciebie http://autoswiat.redakcja.pl/wydania/wydaniekatalog.asp dostępny też w wersji elektronicznej, poczytaj znjadziesz tam odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania.
pozdr.
Adrenalina uzależnia
MTM Profi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”