BJ73 vs LJ73
Moderator: Mroczny
Re: BJ73 vs LJ73
Dlatego wcześniej pisałem :

Ceny nie są powalające - też pisałemDarek1011 pisze: Stan techniczny podobny, lekko rude i odchudzone, z górki samo jedzie
....

LC KDJ95
-
-
- kmachacz
-
- Kontaktowanie:
Wiem, wiem. Potem już się zidentyfikowaliśmy
Wiesz ja do dzisiaj nic nie wiem, jeszcze na ten przegląd nie trafiłem. Ten u kogo naprawiam samochody jest obecnie dość zajęty, bo jak sam mówi nasprowadzali tego syfu i teraz roboty masa
. Ja do niego dzwonię, a on mówi jeszcze nie dziś, zadzwoń jutro. No więc jutro jesteśmy już umówieni na 100%, ale kto to wie
Jak tylko będę wiedział zaraz Ci wszystko napiszę
Pozdrowienia i do rychłego spotkania 

- kmachacz
-
- Kontaktowanie:
A tak wogóle to się robi powoli temat o HZJ, ale co tam
Na razie lokalizuję też części i niektóre ceny miło mnie zaskakują. Jedną z nich jest szyba, którą muszę wymienić, bo jest popękana. Na przeglądzie Pan nie miał większych zastrzeżeń do samochodu, ale jak zobaczył popękaną szybę to nie był zadowolony. Ja zatem grzecznie ją zlikalizowałem i zaraz będzie nowe. Ale co się okazało, że szyba kosztuje 250 PLN i 40 PLN zamątowanie
Piękne prawda 

- kmachacz
-
- Kontaktowanie:
Hej autko oddane i teraz będziem czekać. Ocena mechanika taka, że nie jest źle, ale trzeba powymieniać uszczelniacze w tylnym moście, gdzieś tam na ataku, jakieś flansze, amortyzatory, amortyzator skrętu, powoalcować resory, albo wymienić, rozrząd chyba też wymienimi i kupe jakiś drobnych rzeczy, ale będzie dobrzegalka pisze:pyta galka, rozmawialiśmy później godzinę przez telefon, wiem że przyjechałeś i jak po pierwszym przeglądzie?

brawo Krzycho
widac, ze autko zyletka
trzym sie - bedzie dobrze
widac, ze autko zyletka

CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl