A po czym wnosisz, że jestem w posiadaniu tej definicji?wiesław kalicki pisze:ty to powinieneś wiedziećMarek Glinka pisze:A co to jest bulwarowiec ?skorek pisze:ten gadzet pasuje do jakiegos bulwarowca![]()
![]()
Od której Toyoty są te zegary?
Moderator: Mroczny
-
-
- Marek Glinka
A co to jest Hil?wiesław kalicki pisze:po Hilu
Może Beny Hil?
Ostatnio zmieniony pt gru 01, 2006 7:44 pm przez Marek Glinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Marecki jestem......
Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

nie to nie mojePatry pisze:Drako to jest fotka twojej deski rozdzielczejTak pięknie ułożonych przewodów jeszcze nie widziałem w terenówce u mnie jest tam taki bur**l że sie w głowie nie mieści poza tym ta deska taka czysta i... nowa
Wyglada jak prosto z fabryki....

jeszcze nie mam toyoty bo G nie sprzedalem. Ale napewno tak zrobie dlatego mialem to zdjecie.
Jest to ze strony TOMS
a gdzie takie cos zakupic? szczegolnie podoba mi sie obrotomierz bo jak juz mi sie wydaje ze z mojego 3,5litra wydusilem juz wszystko i zaraz sie rozpadnie, to skubany jeszcze wyzej sie wkrecaDrako pisze: nie to nie moje![]()
jeszcze nie mam toyoty bo G nie sprzedalem. Ale napewno tak zrobie dlatego mialem to zdjecie.
Jest to ze strony TOMS

a moze to jakis zestaw do samodzielnego montazu?

mase jest takich zegarow np. na allegro W kazdym sklepie interenetowym sprzedajacym szpej do tuningowanych ( "rajdowych" ) fur jest tego duzo.
trzeba szukac pod np. dodtakowe wskazniki, tuning, boost , auto gauge vdo mase jest firm produkujacych takie zegary ( kpl z czujnikami , wezykami itp. ) a kawalek blachy alu to kazdy mechaik ci wytnie mozna dodac np jakies wlaczniki jeszcze.
trzeba szukac pod np. dodtakowe wskazniki, tuning, boost , auto gauge vdo mase jest firm produkujacych takie zegary ( kpl z czujnikami , wezykami itp. ) a kawalek blachy alu to kazdy mechaik ci wytnie mozna dodac np jakies wlaczniki jeszcze.
- Marek Glinka
Szkoda, że nie mają oficjalnego dystrybutora w RP. TRD ma w swojej ofercie np. filtry powietrza i oleju/te, które mają mniejszy wpływ na obniżenie ciśnienia/, które znalazłyby pewnie nabywców. Można niby przez ASO próbować, ale...Nikos pisze:widzialem zegary trd w realu i bardzo mi sie podobaly............ trd to dobra firma produkuja wszystko od kompresorow na korkach do chlodnicy wlacznie
Chciałem kiedyś coś do osobówki sobie zamówić i nie dało rady.
Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]

tmpl (toyota motor poland ) posiada dystrybucje akcesorii TTE (toyota team europe) jednak ona sa glownie do nowych aut........ szkoda ze niema dystrybucji akcesorii trd w toyocie ale dla pocieszenia powiem ci ze toyota motor sales USA tez niema dystrybucji TRD........ przynajmniej te salony w ktorych bylem niemialy. TRD to taka osobna firma sprzedajaca akcesoria .......alczkolwiek podlegajaca pod tmc.......Zachary pisze:Szkoda, że nie mają oficjalnego dystrybutora w RP. TRD ma w swojej ofercie np. filtry powietrza i oleju/te, które mają mniejszy wpływ na obniżenie ciśnienia/, które znalazłyby pewnie nabywców. Można niby przez ASO próbować, ale...Nikos pisze:widzialem zegary trd w realu i bardzo mi sie podobaly............ trd to dobra firma produkuja wszystko od kompresorow na korkach do chlodnicy wlacznie
Chciałem kiedyś coś do osobówki sobie zamówić i nie dało rady.
niepowinienes miec zadnych problemow z zamowieniem czegos z trd..... podajesz numer karty kredytowej, wybierasz forme transportu i oni zalatwiaja reszte...... przynajmniej ja tak zalatwialem..... kolejna sprawa niemasz tam zawiele akcesoriow do diesli w cruiserach
a jesli chodzi o filtry...... K&N ma dosc duza oferte a ich akcesoria juz bez problemu mozesz kupic w polsce
A ta firma to gdzie jest?Chaos pisze:można też spróbować przez strefetuningu ściągać, bawią się w takie egzotyczne tematy i dają rade, zawsze warto zapytac.
Zapytać nie zaszkodzi, ale póki co szukam oryginału z J9 lub J10/tam też jest chyba coś takiego/. Jak ktoś coś wie to proszę o sygnał.
Ostatnio zmieniony pn gru 04, 2006 9:13 am przez Zachary, łącznie zmieniany 1 raz.
Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]