To i ja się pochwalę

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Bullitt

Post autor: Bullitt » pt gru 22, 2006 9:36 am

Nikos pisze: Tia i przy okazji sie hieny rzuca zarobic :)21
Dziękuje Nikoś za wytłumaczenie. Na Ciebie zawsze można liczyć.

Zderzak to była jednostkowa produkcja- nigdy wcześniej człowiek nie robił nic do 80.

I jak Bullitt mówi 1000 to 1000.
:lol:

Powiem mu że jest tu taka dyskusja. Jeżeli będzie miał ochotę się udzielić w tym wątku to pewnie to zrobi. Nie wiem tylko czy bedzie chciał odpowiadać na puste telefony gdzie po pytaniu o cenę kontakt się urywa.

Awatar użytkownika
Wiechu

Post autor: Wiechu » pt gru 22, 2006 2:29 pm

Bullitt pisze:
Nikos pisze: Nie wiem tylko czy bedzie chciał odpowiadać na puste telefony gdzie po pytaniu o cenę kontakt się urywa.
Spokojnie, cenę już znamy...
:)21
łoś też człowiek

Awatar użytkownika
Elwood

Kontaktowanie:

Post autor: Elwood » pt gru 22, 2006 2:37 pm

hieny... a co za różnica, kto płaci? :D Wygląda na to, ze kolega Bullitt zakupił serię próbną (sorry za ten żart) i natem koniec :-?
The Bluesmobile
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."

Awatar użytkownika
szarik zc1
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: szarik zc1 » pn sty 08, 2007 7:44 pm

I co dowiedział sie ktoś kto mu robił ten zderzak, progi i bagażnik????
Jezeli tak to dajcie jakis namiar

zbyszek 53

Wyposażenie

Post autor: zbyszek 53 » pn sty 08, 2007 11:08 pm

Z mojego skromnego doświadczenia (część wyposażenia sprowadzałem z ARB a część robiłem na miejscu) przy podobnej jakości podobne ceny, bo w polsce tańsza robocizna ale trzeba jej znacznie więcej niż drogiej robocizny przy produkcji seryjnej(o odpowiednim oprzyżądowaniu nie wspominam) więc ceny porównywalne a w tym drugim przypadku większy stres i strata czasu.Wyposażenie ładne i tanie charakteryzuje się marnymi własnościami użytkowymi a czasami jest wręcz niebezpieczne (jak urywające się grille)lub nie posiada homologacji pożądanej przy niektórych kierunkach podróży.Sprawdza się tu znane powiedzenie że :tanie mięso jedzą psy

Zbyszek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”