nowe cayenne 500 KM i moment 5000.... do setki chyba 6,5 czy 5,6 sek Vmax kosmicznaKUCHARZ pisze:
a jak ci zależy na prędkości to ferrari monza![]()

Moderator: Mroczny
nowe cayenne 500 KM i moment 5000.... do setki chyba 6,5 czy 5,6 sek Vmax kosmicznaKUCHARZ pisze:
a jak ci zależy na prędkości to ferrari monza![]()
rosomak pisze:..Skoro kurna wiesz lepiej, to po co się pytasz
Jeżdżiłem w belgii hiluxem tym nowym 3000D4D i nie ma zadnego problemu z jazdą 150 km/h tylko po co panowie on wtedy pali nie tak jak podaje producent 10-11 a 15 l ropuchy,jest lżejszy od nissana dlatego gorzej się trzyma drogi ale za to w terenie lepiej ,z tego co wiem od posiadaczy navary to głowny ból to głowice ,taj jak w jeepie ale cóż ,moj koleś ma tartak i miał nowego jeepa cherokee i teraz ma hiluxa ale tylko ze względu na pakę bo w górach jeep był lepszymaroo pisze:Panowie, nie ma co się denerwować. Zawsze jest jakieś za i przeciw. Na pewno navara ma mocniejszy silnik (to nie ulega dyskusji), ale czy równie trwały to się okaże po czasie. Fakt faktem, że jest dośc dużo negatywnych opinii o navarze (nawet na www.nissanklub.pl), ale czy są to wyjątki, nie nam rozpatrywać. Ja ze swojej strony, chciałbym coś negatywnego usłyszeć od użytkownika hiluxa. Sam czekam na hiluxa, i oprócz tego że ma słaby silnik (a może poprostu słabszy od navary) nie mogę znaleźć żadnej negatywnej opinii o nim.
I jeszcze słowo o prędkościach. Chyba ogólnie pickup niezbyt się nadaje do większych prędkości, przecież to nie jest wyścigówka. Myślę, że rozważanie czy i jak się jedzie przy prędkości >150km/h nie ma sensu. Chyba lepiej wsiąść do A3 i pognać 190 km/h![]()
Pozdrawiam
P.S. jeszcze mi zostało około 1,5 miesiąca do odbioru mojego hiluxa, a już nie mogę się doczekać![]()
P.S. napiszcie co się złego dzieje z tym samochodem... no chyba że faktycznie jest niezniszczalny!
Dzięki za odpowiedź,zbyszek 53 pisze:Coś złego o hiluxie - chcesz i masz
Kiepskie radio
Po założeniu zderzaka i wyciągarki nos mu opadł
Ciężko zapala, szczególnie w zimie
Trzeba jechać do serwisu bo jakiś element jest felerny i zapraszają na wymianę
Siedzenie kierowcy nie pamięta ustawienia i po każdym odchyleniu trzeba go ustawiać
Zbyszek
Mam ten sam problem z odpalaniem. I w serwisie walili ci ściemę o paliwie.rosomak pisze:Był taki okres między 500 a 1000 km gdzie palił na trzecim, czwartym i tu serwis powiedział, że to chyba norma, bo w ich aucie też tak mają, że to chyba paliwo się cofa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość