Szukam szpenia do LC

LandCruiser, 4Runner, Hilux, Rav4

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » sob lut 10, 2007 5:53 pm

Wielu jest takich co poskłada silnik, ale na prawdę nie wielu wie co w napedach siedzi...
ta , nie ma to jak robić mosty po innych warsztatach :)3
Widziałem już szlifowane koła i wałki :o , bo się nie dawało :lol:
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Bullitt

Post autor: Bullitt » sob lut 10, 2007 8:18 pm

gri74 pisze:
Wielu jest takich co poskłada silnik, ale na prawdę nie wielu wie co w napedach siedzi...
ta , nie ma to jak robić mosty po innych warsztatach :)3
Widziałem już szlifowane koła i wałki :o , bo się nie dawało :lol:

Nie wiem za bardzo co to są "inne" warsztaty. Też widziałem wiele partactw. Zarówno w ciężkich tematach takich jak sładanie silnika do sportu czy tez strojenie go na hamowni, jak i w tematach prostych typu ustawienie rozrządu. Chcę tylko nadmienić, że tematy silnikowe w seryjnych autach osobowych są jakos tam pokrewne z terenowymi. To co różni te auta to napędy- zatem ktos kto wie jak się poruszać w tych tematach- ma duże szanse dobrze naprawiać terenówki... Silnik to nie jest problem... Diabeł tkwi w napędach.

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » ndz lut 11, 2007 7:07 pm

Dokładnie
miałem na mysli warsztaty może i dobre silnikowo, ale napędowo to tak nie bardzo
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Kylon

Re: Szukam szpenia do LC

Post autor: Kylon » pn lut 12, 2007 9:01 am

HZJ71 pisze:Witam, czy ktos moze polecic fachowca z Wroclawia od LC ??? Sam sie na tym nie znam i nawet nie specjalnie lubie grzebac pod maska ;-) wiec chetnie polegalbym na fachowcu. Jezeli znacie kogos z Wrocławia dajcie prosze namiar...
W czym Ci kolego pomóc ?? - co prawda na odległość ale może Ci się przyda.
Kylon
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.

HZJ71

Re: Szukam szpenia do LC

Post autor: HZJ71 » pn lut 12, 2007 9:46 am

Kylon pisze:
HZJ71 pisze:Witam, czy ktos moze polecic fachowca z Wroclawia od LC ??? Sam sie na tym nie znam i nawet nie specjalnie lubie grzebac pod maska ;-) wiec chetnie polegalbym na fachowcu. Jezeli znacie kogos z Wrocławia dajcie prosze namiar...
W czym Ci kolego pomóc ?? - co prawda na odległość ale może Ci się przyda.
Bardzo ci dziekuje za szczere checi, na szczescie tylko wymieniam olej, filtry i klocki, ale kiedy fachowe oko zagladnie to zawsze inaczej :)2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Toyota”