piłeś kupuj
Moderator: Mroczny
foty wkleję jak coś cyknę , generalnie auto widziałem raz pod wpływem specyfiku zmotowego własnie tam , w ciemno nabyłem jak każde auto do tej pory
,
silnik 2,4 turbo cyka nieżle , nawet to jedzie w fotel nie wciska ale na dziwnych kapciach 31 cali całkiem niezle robi , zgnite stare 91 rok , auto bylo zgrzane i miało tulejowany silnik nowe tłoki pierścienie i nie ditykany dół , cieknie serwo , trochę zastanawia mnie ciśnienie oleju , ta magiczna wskazówka na wolnych obrotach stoi sobie w polowie od klreski L do pola z dwoma kreskami gdzie na logikę powinna być , wiem że najlepiej sprawdzić bo to tylko wskażnik ale może tam ma być ? generalnie jestem zadowolony dalej bedę kupował na podobnych zasadach
wtaczam kurwinę do garażu na testy organoleptyczne ..

silnik 2,4 turbo cyka nieżle , nawet to jedzie w fotel nie wciska ale na dziwnych kapciach 31 cali całkiem niezle robi , zgnite stare 91 rok , auto bylo zgrzane i miało tulejowany silnik nowe tłoki pierścienie i nie ditykany dół , cieknie serwo , trochę zastanawia mnie ciśnienie oleju , ta magiczna wskazówka na wolnych obrotach stoi sobie w polowie od klreski L do pola z dwoma kreskami gdzie na logikę powinna być , wiem że najlepiej sprawdzić bo to tylko wskażnik ale może tam ma być ? generalnie jestem zadowolony dalej bedę kupował na podobnych zasadach

wtaczam kurwinę do garażu na testy organoleptyczne ..
bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Ty się tu Żelek w temacie kultowych Toyot nie wypowiadaj, bo ci się "wszechno zaduje" jak rzikają nasze południowe sąsiady. Zajmij się tymi LR/R-odpadami poprodukcyjnymi po maszynach rolniczych.czesław&jarząbek pisze:a tak...hau hau hau
kto inny 61 kupił i mnie sie podupcyło...

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
zwłaszcza twoja wybitna...kult korozji-korozja kultu

ale powiem ci miałeś fart że tego zioma kamikaze znalazłeś co dokonał synergii tych zgliszcz i przystanku linii bieruń-lędziny
jeszcze większy ze ci się auto udało odebrać...
kotlesiowi disco zaginęło w mroku dziejów u niego...czasoprzestrzeń się zakrzywiła i wozu niet

ale powiem ci miałeś fart że tego zioma kamikaze znalazłeś co dokonał synergii tych zgliszcz i przystanku linii bieruń-lędziny
jeszcze większy ze ci się auto udało odebrać...
kotlesiowi disco zaginęło w mroku dziejów u niego...czasoprzestrzeń się zakrzywiła i wozu niet

#noichuj
Właścicieli Toyot się szanuje do ostatniej kropli rdzy, jak sam potwierdzasz u mnie nawet rdza jest kultowa nie to co wasze "ogniwa" w aluminowo-złomiarskich syfach.
Jak się komuś aluminium utleniło to powinien sie cieszyć ....tym bardziej, że w specjalistycznym zakładzie. Ale zgadnę jak go kiedyś spotkam, jak znam życie to wartośc naprawy przekroczyła wartość syfa i się trza było rozliczyć "bezgotówkowo"
Jak się komuś aluminium utleniło to powinien sie cieszyć ....tym bardziej, że w specjalistycznym zakładzie. Ale zgadnę jak go kiedyś spotkam, jak znam życie to wartośc naprawy przekroczyła wartość syfa i się trza było rozliczyć "bezgotówkowo"

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Trza mieć ekspres min 14 barowy (chodzi o ciśnienie) a nie piecyk na jumane drewno topolowe. Jak chcesz zaznać takiego wypasu jak JA- sobie codziennie serwuje, to musisz się trochę rozwinać ale nie jak papier toaletowy tylko mentalnie (czyli odrzucić kawę rozpuszczalną z całego swego jestejstwa), rozpuszczalną to se do dupy wlej przy lewatywie będzie przynajmniej zapach ala "śniadanie kontynetalne".czesław&jarząbek pisze:wszystko być może...
kawe przywieź jak bedziesz sie wybierał następnym razem
tą co tak o niej opowiadasz od trzech miesięcy pięknie

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Damian
-
- Kontaktowanie:
LJ73rtrwoga pisze: silnik 2,4 turbo cyka nieżle , nawet to jedzie w fotel nie wciska ale na dziwnych kapciach 31 cali całkiem niezle robi , zgnite stare 91 rok
Masz już silnik 2LT-II, poprawiony w 90 roku w stosunku do 2LT. Czyli 90KM i 215Nm. Na 31 cali jeździ wcale nieźle.
Te wskaźniki to często działają jak chcąrtrwoga pisze: trochę zastanawia mnie ciśnienie oleju , ta magiczna wskazówka na wolnych obrotach stoi sobie w polowie od klreski L do pola z dwoma kreskami gdzie na logikę powinna być , wiem że najlepiej sprawdzić bo to tylko wskażnik ale może tam ma być ?

kiedyś po pijaku pajero kupiłem, bo tanie byłortrwoga pisze: generalnie jestem zadowolony dalej bedę kupował na podobnych zasadach![]()
jak się okazało to była jedyna zaleta tego padła
nigdy więcej po pijaku

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
elo, ponieważ jest duże zainteresowanie naszą nalepką, dodruk będzie na początku grudniaZachary pisze:I ja taką chcęemsi pisze:o tę ?rtrwoga pisze: Emsi posyłaj mi taka nalepe jak ostatnio zapodałes mi na ziutę
chwilowo się skończyły, może będzie dodrukProszę....
po konwoju 4x4 na Litwę
proszę pytać w firmie Kylona po 5 grudnia
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl
www.coyot.pl