Szukałbym light duty KZJ73, ale na poszukiwania ładnego egzemplarza zarezerwuj z pół roku

[/quote]
widze że się zgadzamy

Moderator: Mroczny
w rzeczy samej blondynka albo prowokacjaZAGORA pisze:dzieki za linki![]()
no wlasnie.. lampy sa scalone z migaczami.. a nie na "slupkach".. jak w j7.. czy jest wogole krotka wersja j7 produkowana rownie dlugo? z chromowanymi lusterkami i stopka toyoty na masce.. o org.snorkel to juz sie boje pytac..
a jak myślisz?Qbartx pisze:Kopiujesz to skads czy siekasz kazdemu z pamieci za kazdym razem![]()
I jeszcze coś - jak będziesz szukać we Włoszech to unikaj silników 2,5TD włoskiej marki VM, Toyota krótko konfekcjonowała J7 z tym silnikiem na ten rynek z powodów podatkowych.ZAGORA pisze:tym bardziej ze tych modeli jakos strasznie duzo;
pewnie jest, ale znając życie jakiś drogi i terminy na "za trzy miesiące"ZAGORA pisze:(...)
i czy w wawce jest jakis madry serwis,ktory to zamontuje i nie popsuje..?
jest niewiele bardziej paliwożerny od kzj70ZAGORA pisze: to co mnie interesuje to hzj73, ale ma silnik 4.2..chyba nie jest ekonomiczny..? i piora; jezdzilam j7 i jej twardosc mi nie psula humoru,czy w krotszym jest to bardziej upierdliwe?
Prawie każdy - oryginalny czy safari nie wymaga specjalnych umiejętności i wiedzy.ZAGORA pisze: i czy w wawce jest jakis madry serwis,ktory to zamontuje i nie popsuje..?
emsi pisze: a bez kasztanienia, to polecam koleżance jednak KZJ-ta. Będzie Pani zadowolona i się nie umorduje. Aczkolwiek nie łatwo znaleźc coś, co nie jest padaką.
Ta LJ70 cała jest cygańska i takie jej przeznaczenieZAGORA pisze: na zdjeciu Damiana wyglada bojowo,choc ten snorkel jak z wozu cyganskiego..![]()
Nie, źle zrozumiałaś.ZAGORA pisze: czy dobrze zrozumialam,ze 4,2 bedzie mialo rownie wysokie spalanie jak 2,5 td albo3 ?
http://www.rajdy4x4.pl/warsztaty/pokaz.php?woj=7ZAGORA pisze: rozumiem,ze podanie jakiegos zaprzyjaznionego warsztatu to na forum sie nie ,da. wiec prosilabym o kontakt na pw
Moja była, i bedzie jak do niej pojadę w odwiedziny. HZJ na oponach 275/70R16, przy obniżonym ciśnieniu do poziomu 1,2, i w sypkim piachu pali średnio 35 litrów. Na szczęście u nas drogowcy w tym roku nie sypią.Kamel ta biala j7 to Twoja..? plakac mi sie chce..ja mialam musztardowa..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości