wszystko co nieprzegiete sie szybko nie psuje.
Tu podzielam wizje Damiana. Zapewne gdybym nie robil tej skrzyni wtedy to jezdzilbym z tym do dzis

Moderator: Mroczny
Kiedyś też tak twierdziłem, ale widziałem LJ70 z ks. serwisową i przebiegiem grubo ponad 300 tys. km i skrzynia nie hałasowała. Chyba sporo zależy od sposobu eksploatacji - czy np. toyka z lawetą latała.stopa pisze:Skrzynki podobno zaczynaja halasowac przy 200tys.
Nie, wymiana wałka nie jest tak skomplikowaną sprawą, wymagającą zaangażowania ekspertów z ASOstopa pisze: Czyli rozumiem ze kwestia wrednego dzwonienia po remoncie to zazwyczaj niewymieniony walek reduktora....? - tylko ASO?
Zgadza się, mam 340tys.km i skrzynia jest cichoDamian pisze:Kiedyś też tak twierdziłem, ale widziałem LJ70 z ks. serwisową i przebiegiem grubo ponad 300 tys. km i skrzynia nie hałasowała. Chyba sporo zależy od sposobu eksploatacji - czy np. toyka z lawetą latała.stopa pisze:Skrzynki podobno zaczynaja halasowac przy 200tys.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość